1 lánynál a szüzesség elvesztés pontosabban milyen tünetekkel jár? Meg hogy hány alkalom kell hozzá hogy megtörténjen? Teljes részletes megfogalmazást kérnék a szüzesség elvesztésről!
Akkor jo hejre jottel.
Nincsenek tunetei.
Biztos valaszt kapsz a kerdesedre.
18 f/karpatalja
"Meg hogy hány alkalom kell hozzá hogy megtörténjen?"
XD hát ezen szakadok!!:)))))))
Nem írod a nemedet, de tulajdonképpen nem is ez a lényeges.
Az első szexuális együttlétnél elvész a szüzesség, ami a szó szoros értelmében már nagyon kevés lánynak van meg, mire eljut az első kufirchoz. Mert ugye a szűzhártya átszakadása lenne az szüzesség elvesztésének a klasszikus formája, ami kisebb-nagyobb fájdalommal, gyengébb-erősebb vérzéssel járhat.
Mivel a lányok egyre keményebb sportokat űznek, de elég egy tisztességes testnevelésóra, és úgy szakad el a szűzhártya, hogy nem is tud róla, szexuálisan még érintetlen. Elég, ha lemegy spárgába, és volt-nincs szűzhártya. Aztán ott van a tampon használat, amitől még nem vész el a szüzesség, elvileg a szűzhártya is ép marad, legfeljebb rugalmasan tágul, mert nem egy rés nélküli valami. A fiúk azért a lány viselkedéséből rájönnek, hogy ők az elsők, ezért kíméletesek a szerelmükkel. Legalábbis remélem, hogy szerelemből akar két fiatal szexelni.
Olyanról viszont már hallottam, hogy egy korosabb hölgy még érintetlen volt, és a pasinak többször neki kellett futni a dolognak, mert nem sikerült a behatolás. De a nő közel volt a 40-hez, és soha nem feküdt le előtte senkivel.
Elég hozzá egy alkalom is. Sőt még ujjazástól is át tud szakadni a szűzhártya ami általában kevés vérzéssel jár. Nem mensi szerű vérzés, nyugi. Nekem az első qrvára fájt és egy picit véreztem is utána, de ennyi. A második már nem fájt annyira és így tovább... De az elsőnél után azon gondolkodtam: És erről beszélnek ennyit az emberek?? Ezek hülyék XD
Van több olyan barátnőm is akiknek egyáltalán nem fájt az első (nagyon függ a pasitól hogy mennyire indítja be a csajt, stb) meg olyat is ismerek aki se közbe se utána nem vérzett. Ez is változó. De az átlag azért vérzik egy picit.
Szerintem azzal, hogy spárgába lemegy egy lány vagy egy kicsit keményebb sportot űz nem hiszem, hogy ettől elszakadhat a szűzhártyája, max csak megrepedezik.
Én sokszor lementem spárgába, de nekem még megvan:D szóval..
A tampontól is ilyen szempontból elkéne szakadnia. Akkor a sport miatt biztos, hogy nem fog elszakadni.
Hány alkalom kell hozzá, hogy megtörténjen?- Pontosan EGY alkalom kell.
De kérdező , te hány éves vagy ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!