Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 1 lánynál a szüzesség elveszté...

1 lánynál a szüzesség elvesztés pontosabban milyen tünetekkel jár? Meg hogy hány alkalom kell hozzá hogy megtörténjen? Teljes részletes megfogalmazást kérnék a szüzesség elvesztésről!

Figyelt kérdés
ÉS csak is őszinte válaszokat várok!
2010. dec. 9. 14:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Az már más kérdés, hogy tudom megállapítani :) De inkább nem is írom le, mert ti bizony jobban tudjátok , mint én ;)
2010. dec. 10. 01:12
 22/25 anonim ***** válasza:
47%

tünetek : vérzés,fájdalom

hát am nem biztos h elsőre összejön a dolog ha nem sikerül átszakitani a szűzhártyát...kudarcba torkollhat

a szüzesség elvesztéséről meg csak annyit h a fiú bedugja a micsodáját a lány csúnyájába :D

2010. dec. 10. 18:47
 23/25 anonim ***** válasza:

komolyan mondom te egy nagyon sötét ember vagy.

am ilyen 1000 alkalom kell minimum -.- lerágtad az agyamat

2010. dec. 10. 21:09
 24/25 manka14 válasza:
ez elég hülyeség,mért akkor amikor meg van és még szűz vagy,mondjuk tampont dugsz fel magadnak akkor már nem vagy szűz vagy mi???Meg nem tanultok egézségtant,vagy biologiát??A szűzhártyád tesi órán is elszakadhat de attól még te szűz vagy....Mert, a pasinak a pénisze nem éritkezet a hüvelybementetedellértitek..Egyébként ilyet is ose kérdezetek meg mert vannak néhányak akik csak kinevetnek,meg durván válaszolnak,és eltérnek a kérdéstől:......sziasztok
2010. dec. 10. 22:35
 25/25 anonim válasza:
Nekem tegnap történt meg, és azóta folyamatosan vérzek, tampont kell használnom, különben mindent összekennék. Emellett az alhasam is fáj egy picurit, de mindez nem számít, mert csodálatos volt :)
2015. márc. 3. 10:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!