Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 1 lánynál a szüzesség elveszté...

1 lánynál a szüzesség elvesztés pontosabban milyen tünetekkel jár? Meg hogy hány alkalom kell hozzá hogy megtörténjen? Teljes részletes megfogalmazást kérnék a szüzesség elvesztésről!

Figyelt kérdés
ÉS csak is őszinte válaszokat várok!
2010. dec. 9. 14:12
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
85%
Semmilyen tünete nincsen és az első közösüléstől számítva nem számít egyik fél sem szűznek!
2010. dec. 9. 16:37
 12/25 anonim válasza:
16%
tünetek: láz, fejfájás, hallucináció, viszkető kiütések, magához az elvesztéshez pedig 5-25 alkalom szükséges
2010. dec. 9. 16:46
 13/25 anonim ***** válasza:
34%

"Ez a válasz 37%-ban hasznosnak tűnik.

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:32"

Ki volt az a nagyon okos értelmiség, aki lepontozott?

Igen, a sport miatt nem fog elszakadni. Én sportoltam sokat, még is megvan! A spárgától sem fog csak úgy elszakadni. Mivel tapasztaltam már!

Ezen mit nem lehet felfogni?

Sok itt a 11-13 éves- mert akkor megértem, hogy miért pontoznak le.

2010. dec. 9. 17:12
 14/25 anonim ***** válasza:
85%

A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 17:12

Igenis elszakadhat sporttól. Gondolom kimaradt a szexuális felvilágosítás meg a biosz óra.

Kérdező: Első alkalommal amikor a lány hüvelyébe faszt raknak az már nem szűz. Orvosilag akkor nem szűz, ha már nincs meg a szűzhártyája, de gondolj bele hány lány mondja azt, h nem szűz csak azért mert nincs meg a szűzhártyája (amiről lehetséges, hogy nem is tud, utalok itt sportra és tamponra v egy ujjazásra akár..), pedig még fiúval sose volt..? Egy sem.

2010. dec. 9. 19:43
 15/25 anonim ***** válasza:
85%
19:43 vagyok. azt meg ugye ne is említsük hogy nagyon nagyon ritka esetben van aki szűzhártya nélkül születik...
2010. dec. 9. 19:44
 16/25 anonim ***** válasza:
90%

17:12

Megkérdezhetem,hogy honnan veszed,hogy milyen állapotban van a szűzhártyád? Ha csak nem orvos állapítja meg, az ilyet nem lehet tudni...de ha már látott volna orvos,akkor elmondta volna,hogy igenis elszakadHAT sporttól.Ez azt jelenti,hogy nem mindenkinél történik meg,tehát azért,mert azt feltételezed,hogy neked spárgától is ép maradt a szűzhártyád még nem kell az egész emberiségre vonatkoztatott következtetéseket levonni...egyébként nem is értem mért foglalkoznak ennyien a szűzhártya kérdéssel,amikor mindenki tudja,hogy nem az számít.Legalábbis ami országunkban nem...

2010. dec. 9. 20:14
 17/25 anonim ***** válasza:
86%
Mi az hogy milyen tünetekkel jár? Ez nem egy betegség! Azzal jár, hogy bedugja a pasid a péniszét a vaginádba. EGYSZER. És azon túl, hogy pénisz járt benned, már nem vagy szűz,akár van szűzhártyád, akár nincs, ugyanis valakinek a szűzhártyája olyan rugalmas, hogy csak szülésnél szakad el!
2010. dec. 9. 20:20
 18/25 anonim ***** válasza:
78%

Nekem az első nem fájt,nem is véreztem.Ellenben felborult a rendszer és kb. fél évbe telt,hogy visszaálljon a rendes kerékvágásba a menstruációm.

A kapcsolat vége után egy évig nem voltam senkivel.Lefeküdtem a jelenlegi párommal,kegyetlenül fájt,aktus után 2-3 napig az alhasam is és megint felborult a rendszer.

Tehát az első alkalommal,ha fáj,akkor elképzelhető,hogy a hasad is fog pár napig.A vérzés meg persze nem biztos.

2010. dec. 9. 22:33
 19/25 anonim ***** válasza:
32%

Nem maradt le a biosz óra. Mindig voltam rajta. Nem vagyok hülye. tudom, hogy van akinek elszakadhat. Nekem nem szakadt el ,max csak megrepedezett. Nem kell ahhoz orvoshoz elmennem, hogy megnézessem a szűzhártyámat, hogy ott van-e még.

Ahhoz már tényleg kemény sportot kellett volna űznöm, hogy elszakadjon.

2010. dec. 9. 23:53
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
Akkor te nagyon ügyes vagy,hogy így meg tudod állapítani,hogy van e..
2010. dec. 10. 00:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!