Mikortól ciki a szüzesség?
Figyelt kérdés
Hát jah, a kérdés adott. Szerintetek hány éves kortól ciki ha vki szűz?:O2010. nov. 21. 00:32
11/32 anonim válasza:
A 89'-es alkotmánykiegészítés szerint 19 év 8 hónapos kor fölött már ciki és büntetendő.
12/32 anonim válasza:
20 felett férfiaknál már ciki. Az más kérdés, h általában nem tehet róla az illető, mert aki csúnya, azzal úgyse akar lefeküdni senki.
13/32 anonim válasza:
az ciki ha 12-16 évesek már nem szüzek, amúgy aki azt mondta 20 fölött az biztos egy kis 13 éves éretlen kiskölyök, akinek nagy a szája,igenis nem ciki ha valaki szűz 20-25 év között, nem találta meg az igazit, majd megtalálja, miért kell más életébe beleszólni
14/32 anonim válasza:
En cikinek erzem azt hogy 18 eves vagyok 10 honapja van baratnom de nem akar semmit a pettingen kivul. Hja orulnek en csak az oralisnak is. Ez van tul prud az en baratnom:)) xD Ugy erzem meg egy jo ideig szuz maradok:P
15/32 anonim válasza:
Most "ciki", 18 évesen ERÉNY!!
16/32 nemtudommitdehogy válasza:
"Mi azon a ciki ha valaki szüz amugy meg aki ijet ir hogy :: Akinek 13 évesen még nem volt legaláb 3-om sexpartnere az ciki Az ijenre ne halgasatok mert ijet csak az ir aki akartvolna 13-om évesen 3-om sexpartnert de nem kapta meg és amugy meg mindenkinek a saját döntése senkinek semi köze hozá joo mondjuk ez ijen 12 13 éves korba érdekes mert mindenki ezt kérdezgeti a másiktol de aztán 14 -15 éves korotokba má leseszarjátok és inkáb az a ciki ha valaki ugy vesziti el hogy fizet érte nah az nagyon ciki!!!!" --> Szerintem hanyagold egy kicsit a válaszokat és vegyél egy nyelvtan könyvet a kezedbe =). Amúgy mindenki maga dönti el mikor kész rá ennyi.
17/32 cifra válasza:
EZ van nem lehet mindenki tökéletes amugy meg ha el lehet olvasni akk nincs vele semi gond nem fogok orákat irni egy kérdéshez hogy mindenszo tökéletes legyen !!!! sory ha valakinek nem tetszik....
18/32 cifra válasza:
:D beszarok aki a legutolsot irta :: te bemásoltad azt amit én irtam :P
19/32 anonim válasza:
A iJen nem pontosJé, ezt akarják a jóemberek burkoltan a tudomásodra hozni...és igenis gáz az, ha pasi 25 felett szűz... én 18 évesen vesztettem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!