Lefeküdnétek 25 éves szűz pasival?
Velem csókolózott először és bár béna volt azt nem gondoltam volna hogy ennyire az elején van.
Itt komoly mentális gondok vannak. Szóval én szakítottam vele de ti belevágtatok volna egy kapcsolatba egy ilyen emberrel?
Azért 25 évesen ez elég furcsa mivel ilyenkor már a gyereken is lehet gondolkozni, de ez valószínű egy vesztes lehetett.
,,A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 13:19"
Sok sikert koma, ilyen hozzáállással biztosan menni fog!
Habár nem voltam annyira nagy darab, mint te, de 38 kilótól szabadultam meg. Aki a jelenlegi kinézetemmel ismert meg, nem is gondolta, hogy egykor tocsogtam a zsírban. Amire nagyon figyelj, hogy igyekezz belül is megváltozni a külsővel párhuzamosan, különben úgy jársz mint én. 23 éves vagyok, és továbbra se lett barátnőm, mert a belsőmet nem ápoltam kellően. Rettegek attól, hogy örökre egyedül maradok, hála az idióta fejemnek, hiszen már eleve későn kezdenék nyitni a csajok felé...
"A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00"
Kösz Pajtás!
Viszont nem értem, h miért nem ápoltad megfelelően a lelkedet? Én napra napra egyre jobban és jobban érzem magam a bőrömben, ahogy fogyok, és minden nap sportolok. Amióta elkezdtem csak úgy gyűlnek a pozitív élmények, egyre többet nevetek, minden szebbnek, jobbnak tűnik. Gondolom, ha már vékony leszek, az önbizalmam is meg fog nőni (természetesen egészséges mértékben), ha más nem azért, mert megmutattam magamnak és mindenkinek, h van akaraterőm, és kitartásom.
Miért lenne későn a csajozáshoz? Én k*rva sokat akarok lefogyni (olyan 50-55 kg-ot), ami legjobb esetben is fél év, de lehet h egy egész.És ahogy mondtam, akkor én is 23évesen kezdhetek csak el csajozni. Oszt akkor mivan? Ok, aláírom,új lesz a helyzet, hiszen most már a nők nem a jó fej dagit látják majd bennem, hanem (remélhetőleg) a jó hapsit is. És bízok benne, hogy akkor találni fogok majd egy olyan lányt is, aki képes lesz annyira szeretni, h elnézze nekem a tapasztalatlanságomat.
Te sem vagy elkésve semmivel, nem értem, egy csomót fogytál, h-h nem lett önbizalmad több?
Természetesen a "most már" = akkor már
Bocsi a félregépelésért!
A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:00
Azt hiszem (nagyjából) értem, hogy mire gondolsz.
Én 26 éves lány vagyok, 177 cm - 62 kg. Állítólag a külsőm rendben van, mégis iszonyatos önbizalom hiánnyal küszködök. A konkrét okát nem tudnám megmondani... pár éve voltam 10 kilóval több is, mégis akkor kiegyensúlyozottabb voltam. A súlyom egy örök mumus az életemben, mert így is kövérnek látom magam.
Nem tudom mit kellene tennem, hogy elfogadjam magamat olyannak, amilyen vagyok... De hogy ne legyen nagyon off, én sem feküdtem még le senkivel:) Ez viszont egy tudatos elhatározás. Ja, és a két dolog nem függ össze, tehát nem azért vagyok önbizalom hiányos, mert még szűz vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!