Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdnétek 25 éves szűz...

Lefeküdnétek 25 éves szűz pasival?

Figyelt kérdés

Velem csókolózott először és bár béna volt azt nem gondoltam volna hogy ennyire az elején van.

Itt komoly mentális gondok vannak. Szóval én szakítottam vele de ti belevágtatok volna egy kapcsolatba egy ilyen emberrel?

Azért 25 évesen ez elég furcsa mivel ilyenkor már a gyereken is lehet gondolkozni, de ez valószínű egy vesztes lehetett.

2010. máj. 2. 19:00
1 2 3 4 5 6
 51/60 anonim válasza:
szerintem inkább te vagy a vesztes.bár abba igazad van hogy 25 évesen még nem csókolózót az egy picit fura
2011. aug. 16. 13:51
 52/60 anonim ***** válasza:
Az isten szerelmére ha nem is tudsz írni, az a rohadt piros aláhúzás nem dísz. Azt jelzi valamit elcsesztél.
2011. aug. 16. 14:16
 53/60 anonim ***** válasza:

,,A válasz írója 84%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 13:19"

Sok sikert koma, ilyen hozzáállással biztosan menni fog!

Habár nem voltam annyira nagy darab, mint te, de 38 kilótól szabadultam meg. Aki a jelenlegi kinézetemmel ismert meg, nem is gondolta, hogy egykor tocsogtam a zsírban. Amire nagyon figyelj, hogy igyekezz belül is megváltozni a külsővel párhuzamosan, különben úgy jársz mint én. 23 éves vagyok, és továbbra se lett barátnőm, mert a belsőmet nem ápoltam kellően. Rettegek attól, hogy örökre egyedül maradok, hála az idióta fejemnek, hiszen már eleve későn kezdenék nyitni a csajok felé...

2011. aug. 16. 18:00
 54/60 anonim ***** válasza:

"A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:00"

Kösz Pajtás!

Viszont nem értem, h miért nem ápoltad megfelelően a lelkedet? Én napra napra egyre jobban és jobban érzem magam a bőrömben, ahogy fogyok, és minden nap sportolok. Amióta elkezdtem csak úgy gyűlnek a pozitív élmények, egyre többet nevetek, minden szebbnek, jobbnak tűnik. Gondolom, ha már vékony leszek, az önbizalmam is meg fog nőni (természetesen egészséges mértékben), ha más nem azért, mert megmutattam magamnak és mindenkinek, h van akaraterőm, és kitartásom.

Miért lenne későn a csajozáshoz? Én k*rva sokat akarok lefogyni (olyan 50-55 kg-ot), ami legjobb esetben is fél év, de lehet h egy egész.És ahogy mondtam, akkor én is 23évesen kezdhetek csak el csajozni. Oszt akkor mivan? Ok, aláírom,új lesz a helyzet, hiszen most már a nők nem a jó fej dagit látják majd bennem, hanem (remélhetőleg) a jó hapsit is. És bízok benne, hogy akkor találni fogok majd egy olyan lányt is, aki képes lesz annyira szeretni, h elnézze nekem a tapasztalatlanságomat.

Te sem vagy elkésve semmivel, nem értem, egy csomót fogytál, h-h nem lett önbizalmad több?

2011. aug. 16. 19:05
 55/60 anonim ***** válasza:

Természetesen a "most már" = akkor már

Bocsi a félregépelésért!

2011. aug. 16. 19:06
 56/60 anonim ***** válasza:

A válasz írója 74%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:00

Azt hiszem (nagyjából) értem, hogy mire gondolsz.

Én 26 éves lány vagyok, 177 cm - 62 kg. Állítólag a külsőm rendben van, mégis iszonyatos önbizalom hiánnyal küszködök. A konkrét okát nem tudnám megmondani... pár éve voltam 10 kilóval több is, mégis akkor kiegyensúlyozottabb voltam. A súlyom egy örök mumus az életemben, mert így is kövérnek látom magam.

Nem tudom mit kellene tennem, hogy elfogadjam magamat olyannak, amilyen vagyok... De hogy ne legyen nagyon off, én sem feküdtem még le senkivel:) Ez viszont egy tudatos elhatározás. Ja, és a két dolog nem függ össze, tehát nem azért vagyok önbizalom hiányos, mert még szűz vagyok.

2011. aug. 16. 21:15
 57/60 anonim ***** válasza:
A csajozáshoz, pasizáshoz és párkapcsolat kialakításához nem elég önmagában a jó külső megjelenés. Egyrészt kell egyfajta pozitív kisugárzás, és viszonyulás a másik nem képviselőihez, ha révbe akarunk érni náluk, én legalábbis az ismerősi körömet elnézve ezt állapítottam meg. Sajnos 15-18 éves koromban rettenetesen féltem a csajoktól, és ez azóta ugyan változott jó irányba valamelyest, de továbbra se tudok kellően jól viszonyulni hozzájuk. Melegnek nem mondanám magamat, mert ,,fel tudok izgulni" a női idomok láttán, de ennek ellenére mégse tudok kellően lazán, ösztönösen társalogni velük. Gyanúm szerint egy ,,tapasztaltabb" csaj ismerősömnek jókora csalódást is okoztam ezzel, és azóta köszönőviszonyt sem tartunk, mintha megutált volna valamilyen szinten, pedig régebben jóban voltunk, sőt, mindig ő köszönt előre. Az elmúlt napokban jöttem rá igazából, hogy valójában mennyire ridegül, nyersen viszonyulok a csajokhoz, és most már meg is értem, miért is bosszantottam fel az ismerősömet. Úgy érzem, más csajok is félnek jobban közeledni hozzám pont ezért. Bár miért is közelednének, ha én nem szoktam? Sőt, őszinte érdeklődést alig mutatok ki mások felé. Soha nem voltam egy kezdeményező, rámenősebb, és érdeklődő jellem, mindig is elvoltam a saját kis világomban, ami őszintén szólva most kezd rendkívül aggasztani, és nyugtalanná tenni. Kész csoda, hogy ehhez képest egészen sok ismerős repült a számba, mint valami sült galamb, sőt, időnként még bulizni is szoktam, mert elhívnak. Ááh, véletlenül sem én szervezem ezeket a kimozdulásokat, hanem ők.
2011. aug. 16. 23:24
 58/60 anonim ***** válasza:
Az is csoda, hogy nem tűnök annyira begyepesedett jellemnek, hiszen mindig voltak olyan ismerőseim, akik rendkívül megkedveltek, hiszen csak képes vagyok megnyílni.
2011. aug. 16. 23:31
 59/60 anonim ***** válasza:
Még mielőtt valaki félreértené, nem vagyok antiszociális, emberutáló barom, csak sose tudtam kimutatni kellő érdeklődést, én legalábbis úgy érzem. :)
2011. aug. 16. 23:48
 60/60 anonim válasza:
Nyomorék vagy!!!!
2022. szept. 5. 05:31
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!