Fiúk, hogyan reagálnátok, ha megtudnátok, hogy a 20 éves barátnőtök, akivel nemrég jöttetek össze még szűz?
Figyelt kérdés
2011. okt. 21. 23:22
1/26 anonim válasza:
Óriási megtiszteltetésnek venném, hogy én vehetem el és nagyon finom és óvatos lennék vele. Ja és nagyon jól esne, hogy bevallotta. Sok puszi és ölelés lenne a jutalma.
2/26 anonim válasza:
örülnék neki, hisz én leszek neki az első :)
meg így legalább tudnám, hogy nem egy ribi a lány, aki mindenféle senki alakkal összefeküdt
egyébként én is szűz vagyok még
21/F
3/26 anonim válasza:
Sírnék örömömbe. Nah jó nem szó szerint, de nagyon boldog lennék. Olyan ritka kincset kapnék, melyre minden férfi vágyik.
4/26 anonim válasza:
ja és, amit az első írta az alap ;)
6/26 anonim válasza:
én 18 vagyok és szintén "kincs" ahogy itt vmelyik válaszoló írta :D
és mostanában nem szeretnék ezen állapotomon változtatni :)
örülök h vannak normális srácok, akiknek ez megtiszteltetés és nem nyűg, ahogy egyik osztálytársam mondta..
7/26 anonim válasza:
Nekem is a megtiszteltetés kifejezés jutott az eszembe elsőnek.
És, hogy ezt a bizalmat nem szabad eljátszani!
8/26 anonim válasza:
Biztosan van különbség szűz és szűz között. Nekem az első és egyetlen szűz barátnőm az első barátnőm volt. Soha de soha nem akarok többet szűz partnert! Katasztrofális volt!!!
9/26 anonim válasza:
Semmi pánik megoldjuk.Szerintem ennyi lenne.:):D
10/26 anonim válasza:
Ja és az a baj hogy az itt válaszolók többségének csak gondoltban volt meg egy csaj, mint VV5 Bandikának...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!