Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdnétek 25 éves szűz...

Lefeküdnétek 25 éves szűz pasival?

Figyelt kérdés

Velem csókolózott először és bár béna volt azt nem gondoltam volna hogy ennyire az elején van.

Itt komoly mentális gondok vannak. Szóval én szakítottam vele de ti belevágtatok volna egy kapcsolatba egy ilyen emberrel?

Azért 25 évesen ez elég furcsa mivel ilyenkor már a gyereken is lehet gondolkozni, de ez valószínű egy vesztes lehetett.

2010. máj. 2. 19:00
1 2 3 4 5 6
 1/60 anonim ***** válasza:
100%
Igen 48F
2010. máj. 2. 19:03
 2/60 anonim ***** válasza:
75%
Az anyád a vesztes.
2010. máj. 2. 19:04
 3/60 A kérdező kommentje:
Az igen-t nem értem 25 évesen nem volt kapcsolata. Az ilyen ember inkább magának való mint párkapcsolatba. Arról nem is beszélve ha családja lenne meg merné-e védeni az ilyen a szeretteit?
2010. máj. 2. 19:07
 4/60 anonim válasza:
87%
Elég debil lehetsz ilyen gondolkodással.A gond ezzel csak annyi,hogy az ő maradék kedvét is elveszed az ismerkedéstől,és még visszahúzódóbb lesz.Amúgy inkább nézd meg,hogy az élet más területein mit alkotott,vagy milyen ember amúgy,utána járjon a lepcses szád,de az se baj,ha csak szimplán tükörbe nézel,
2010. máj. 2. 19:08
 5/60 anonim ***** válasza:
100%

"Itt komoly mentális gondok vannak." Elég jól ismered ahhoz, hogy ilyet állíts róla?

"de ez valószínű egy vesztes lehetett." Persze, aki szűz az vesztes.

Mondd csak hány éves vagy?

2010. máj. 2. 19:10
 6/60 anonim válasza:
93%
Az igen a kérdésedre a válasz,és ott van mellette,hogy 48F,de ha már ezt a gyenge sablon poént sem érted,akkor elgondolkodok,hogy lefeküdnék e veled,jó nagy vesztes lehetsz,
2010. máj. 2. 19:11
 7/60 A kérdező kommentje:

"Elég jól ismered ahhoz, hogy ilyet állíts róla? "

25 éves és szűz szerinted ez egészséges ??

"Persze, aki szűz az vesztes." Nem hanem aki ennyi ideig tartogatja magát az szerintem vesztes jellem. Ezt meg felejtsd el hogy várok a nagy ő-re. Hazugság gyerekmese.

"Mondd csak hány éves vagy?" 23 de ez itt lényegtelen.

2010. máj. 2. 19:14
 8/60 anonim ***** válasza:
100%

Egy idióta vagy. 1000+1 oka lehet annak, hogy nem volt eddig párkapcsolata.

Bár talán jobban is járt, hogy nem egy ilyen degenerálttal kezdte el...

2010. máj. 2. 19:14
 9/60 A kérdező kommentje:

"A gond ezzel csak annyi,hogy az ő maradék kedvét is elveszed az ismerkedéstől,és még visszahúzódóbb lesz"

De ha már egy csalódással feladja??

Engem már megcsaltak mégsem lettem öngyilkos sőt a párkapcsolatoktól sem ment el a kedvem (na jó csak egy időre)

2010. máj. 2. 19:17
 10/60 anonim ***** válasza:
100%

19.10es vagyok.

Nem b.szogatásképpen írtam amit, írtam és most sem, azért írok ismét.

Szerinted mikortól egészségtelen, ha egy férfi szűz?

Én 22 vagyok és szűz NEM VAGYOK rá büszke egyáltalán, de egy ilyen gondolkodású lány, aki degenerált baromnak tartja azt akinek nem jött össze még ennyi idősen sem elveszi a kedvem az egész csajozás témától. De inkább nem foglalkozom vele.

2010. máj. 2. 19:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!