Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdnétek 25 éves szűz...

Lefeküdnétek 25 éves szűz pasival?

Figyelt kérdés

Velem csókolózott először és bár béna volt azt nem gondoltam volna hogy ennyire az elején van.

Itt komoly mentális gondok vannak. Szóval én szakítottam vele de ti belevágtatok volna egy kapcsolatba egy ilyen emberrel?

Azért 25 évesen ez elég furcsa mivel ilyenkor már a gyereken is lehet gondolkozni, de ez valószínű egy vesztes lehetett.

2010. máj. 2. 19:00
1 2 3 4 5 6
 21/60 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem ribanc, aki mar nem szuz, es az se egy apaca/luzer, aki meg az. Ez mindenkinek sajat dontese, nem szabadna csak ez alapjan elitelni valakit, legyen akar no, akar ferfi.

19/l szuz

2010. máj. 3. 09:55
 22/60 anonim válasza:
100%

én ismerek olyan fiút és lányt is aki még nem, vagy alig lépett ki az általános iskolából, és már nem volt szűz, és olyan fiút is ismerek, és olyan lányt is, aki még mindig szűz (barátok, haverok között, huszonévesek vagyunk).

Ha megtudnám, hogy a fiú, akivel összejöttem, szűz, azt hiszem szívesen megmutatnám neki, amit tudok, hogy az első élménye nagyon jóó legyen:) Ezért nem dobnám ki! Aki ezért kidob egy fiút, annak az értékrendje nem ott kezdődik, hogy tisztelet, szeretet, megbecsülés, hanem ott, hogy ki és mi a menő! Azt hiszem ebből kinőttem 15 évesen:$

2010. máj. 14. 12:28
 23/60 anonim válasza:
77%
Nos mivel én is 25 vagyok és szűz - barátnőm sem volt még - pont az ilyen reakciótól , amit a kérdező elkövetett, igencsak tartok. Amilyen mázlim van tuti kifognék egy olyan csajt, aki észrevenné a tapasztalatlanságom és egyből elküldene a sunyiba. Ha valaki ennyi ideig szűz az már hátrányt jelent. Velem az van mindig, hogy ha megtetszik egy lány kiderül, hogy tuti foglalt. Ha bepróbálkozok egy másiknál az meg elutasít. Szóval én már igazság szerint fel is adtam.
2011. jún. 30. 11:29
 24/60 anonim válasza:
8%
Hár szerintem a kérdezőnek igaza van. 25 évesen szüznek lenni azért elég furcsa és lehet most a többi szüznek be szólni de akk is ez gáz. Szegény csaj egy komoly kapcsolatott szeretne, de aki szüz az még nem tud semmit, hogy milyen egy kapcsolat és ez a kapcsolat bizonytalanságát eredményezi
2011. aug. 15. 07:56
 25/60 anonim ***** válasza:
93%

„Az igen-t nem értem 25 évesen nem volt kapcsolata. Az ilyen ember inkább magának való mint párkapcsolatba. Arról nem is beszélve ha családja lenne meg merné-e védeni az ilyen a szeretteit?”

Nem értem, hogy függ össze a kettő. Miért ne védené meg. És ha nem volt kapcsolata, akkor mi van? Most ettől emberileg kevesebb lesz?

„25 éves és szűz szerinted ez egészséges ??”

Persze, a mai világban azaz egészséges, ha valakit 13 évesen már szerte-szét basztak.

"Mondd csak hány éves vagy?" 23 de ez itt lényegtelen.”

Egyáltalán nem lényegtelen. Elszomorító, hogy ennyi idősen még mindig így gondolkozol. De gondolom neked már 14 évesen beakasztottak páran és most ettől te leszel a menő csaj. Nem ennek a srácnak nem való a kapcsolat, hanem neked. Az ilyen hozzád hasonló ribancok csak arra jók, hogy az ember beléjük ürítsen. Persze egy idő után már arra sem.

„Engem már megcsaltak mégsem lettem öngyilkos sőt a párkapcsolatoktól sem ment el a kedvem”

Pedig nagy szívességet tettél volna az emberiségnek.

2011. aug. 15. 08:08
 26/60 anonim ***** válasza:

"Hár szerintem a kérdezőnek igaza van. 25 évesen szüznek lenni azért elég furcsa és lehet most a többi szüznek be szólni de akk is ez gáz. Szegény csaj egy komoly kapcsolatott szeretne, de aki szüz az még nem tud semmit, hogy milyen egy kapcsolat és ez a kapcsolat bizonytalanságát eredményezi"

Jaj szegény, mindjárt sírok. Azért mert párszor széttette a lábát, már igazi kapcsolat szakértő szerinted? Lehet, hogy k.rva szar az ágyban és a kapcsolatban. Erre nem gondolsz. A szexuális aktusok száma pedig nem egyenesen arányos egy kapcsolat minőségével. Inkább az nem tudja milyen egy kapcsolat, aki minden hétvégén mással dug, honnan is tudná. De hát az ember hiába magyaráz az ilyen IQ betyároknak, úgysem fogják fel.

2011. aug. 15. 08:12
 27/60 anonim ***** válasza:
100%
Nekem semmi gondom nem lenne egy szűz pasival, max "betanítom", hogy nekem jó legyen. Ha már akkora az őszinteség, hogy bevallja a szüzességét, akkor ott már kialakult valamilyen kapocs, tehát nekem megérné cserébe türelmesnek lenni. Ehhez is kell egy bizonyos intelligencia-szint. 26N
2011. aug. 15. 08:42
 28/60 anonim ***** válasza:
11%

Hát.. azt tisztázzuk, hogy ez nem bűn, viszont furcsa. Ha egy tényleg jó pasi lenne, akkor már korábban megtörtént volna vele.. Azt meg nem hiszem hogy "az igazira várt" mert az egy gyenge kifogás lenne :) Lehet hogy azért ilyen későn érő (mást nem tudtam rá mondani :D), mert kicsit csúnya, vagy kövér.. Szóval nem kéne a legtöbb csajnak. De ez csak egy feltételezés, ezzel neked kell tisztában lenned. Én személy szerint nagyon válogatós vagyok, szóval nem hiszem hogy elfogadnék majd egy ilyen férfit, hiszen annak a külselyével is gondok lehetnek. Ha pedig nem a kinézete a gond, akkor csupán csak a személyisége, vagy máshogy áll a nőkhöz mint más, az is lehet hogy régebben bunkó volt velük..

14/L

2011. aug. 15. 09:07
 29/60 anonim válasza:

"Jaj szegény, mindjárt sírok. Azért mert párszor széttette a lábát, már igazi kapcsolat szakértő szerinted? "

Aki így fogalmaz meg egy választ ugyanolyan előítéletes személyiség, mint a kérdező, vagy az a lány, aki közölte, hogy szűz vagyok, mert nem vagyok ribanc.

Szerintem semmi gond nincs azzal, ha valaki 25 évesen szűz, de a kérdező kétségeit is megértem, manapság SAJNOS valóban rögtön különféle okokat tulajdonítanak annak, ha valakinek ennyi idősen még nem volt kapcsolata, holott biztos vagyok benne, hogy emberileg ettől egyáltalán nem lesz kevesebb, sőt... Valamint szexuálisan sem. Gyakorlás kérdése :) személy-szerint én azt gondolom, hogy gyönyörű, ha valakinek az életében te vagy az első ilyen téren. Megtisztelő és örök emlék.

Egy 23 éves NEMSZŰZ lány, aki lefekszik a szerelmével, aki nem tartja emiatt ribancnak...érdekes, nem?

2011. aug. 15. 09:09
 30/60 anonim ***** válasza:
Jó, most jöhetnek a dolgok velem is, hogy egy 14 éves kis csaj mit tudhat a sex-ről.. Végülis semmit fizikailag. De a nővéremmel komoly kapcsolatban vagyunk, és ő elszokta mesélni az ilyen pasi ügyeit, mert a mostani kapcsolata nagyon rossz..
2011. aug. 15. 09:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!