Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lefeküdnétek 25 éves szűz...

Lefeküdnétek 25 éves szűz pasival?

Figyelt kérdés

Velem csókolózott először és bár béna volt azt nem gondoltam volna hogy ennyire az elején van.

Itt komoly mentális gondok vannak. Szóval én szakítottam vele de ti belevágtatok volna egy kapcsolatba egy ilyen emberrel?

Azért 25 évesen ez elég furcsa mivel ilyenkor már a gyereken is lehet gondolkozni, de ez valószínű egy vesztes lehetett.

2010. máj. 2. 19:00
1 2 3 4 5 6
 31/60 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!( meg amúgy mindenki!)

Végig olvastam az összes kommentet és bár elöszőr nem akartam írni,a végére olyan indulatba jöttem hogy inkább írok!:)

Először is,nem értem miért kell ennyire meglovagolni ezt a szűz kérdést. Mindenkinek a magánügye. Nagyon sok ember pontosan emiatt a "súly"miatt "ragaszkodik"görcsösen a szüzességéhez. Egy teher van rajtuk,és aki átlépi a 20-at úgy érzi hogy kimaradt( vagy inkább)lemaradt mindenről.Elássa magát és szenved..Aki meg 20 alatt vesztette el az csak néz hogy mi van?! Nem érti mit kell ezen görcsölni,neki teljesen természetes volt.

Én azt hiszem a határon mozgok,18 éves voltam amikor megtörtént,a barátommal másfél éve jártunk,szerettük egymást.

Utána is lettek kapcsolataim,mint ahogy elötte is volt egy,és miután nem voltam szűz teljesen másképp is éltem meg. Tudom hogy ez egy szűznek elképzelhetetlen,de valójában a szex nagyon fontos egy kapcsolatban,tönkre is teheti mint ahogy tüzben is tarthatja.

Hogy a kérdésedre válaszoljak: én csak ezért nem szakítanék senkivel! Sőt,jó érzés is lenne hogy én vagyok neki az első.Azért szánlak téged egy kicsit,mert az összes hozzászólásodból árad a megvetés.

El kéne fogadni,hogy az ki mikor veszítette el a szüzességét nem jelent semmit!! Inkább az utána lévő dolgok..

Béke emberek!:D

21/L

2011. aug. 15. 10:03
 32/60 anonim ***** válasza:
100%

"Külselyével"

Most lebombázták az iskolákat, vagy a tanárok haltak ki?

34 FFI

2011. aug. 15. 10:06
 33/60 anonim ***** válasza:
91%

09:12: Neked itt pont az a "szerencséd", hogy még ilyen fiatal vagy. Tudod, hogy miért?

"Ha egy tényleg jó pasi lenne, akkor már korábban megtörtént volna vele."

Ezt mire alapozod? Ha valaki jól néz ki, az egyenértékű azzal, hogy a lába között hordja az eszét? Vagy ha ő nem tesz semmit, akkor megerőszakolják a nők?

"Azt meg nem hiszem hogy "az igazira várt" mert az egy gyenge kifogás lenne :)"

Te mint 14 éves a mai világban így gondolod, mert ezt nevelte beléd a TV meg az internet, vagy azok a társaid, akik ezen nőttek fel. Aki most 25 éves, az egy egészen más világban nőtt fel. Számára ez nem kifogás, hanem értékrend. Ha az lenne, már régen örömlányokhoz járna. Egy 25 éves megteheti bármikor. Kérdés, hogy akkor is lúzernek tartanátok-e, és szerintetek jobban értene-e egy kapcsolathoz, csak mert nem szűz. Kötve hiszem.

"Lehet hogy azért ilyen későn érő (mást nem tudtam rá mondani :D), mert kicsit csúnya, vagy kövér."

Lehet későn érő, de ez nem a külsőn múlik. A kettőnek semmi köze egymáshoz.

"Én személy szerint nagyon válogatós vagyok, szóval nem hiszem hogy elfogadnék majd egy ilyen férfit, hiszen annak a külsejével is gondok lehetnek."

Itt jön elő az életkorod. Túl nagy hangsúlyt fektetsz a külsőre, de ez ilyenkor még bocsánatos bűn. Majd ha felnősz, akkor meglátod, hogy idősebb korban nem ez az elsődleges szempont. Ha megfigyeled, a kérdező sem az illető külsejét kifogásolta, sőt, egyetlen szót sem ejtett a témáról.

Még pár gondolat a végére, ez már nem a kislánynak, hanem mindenkinek szól.

Nézzünk szét a világban, és vizsgáljuk meg a 25 éves nem szűz fiúkat. Vannak kevesen, akik tényleg komoly kapcsolatban, netalántán házasságban élnek. Ők a kérdés szempontjából nem számítanak természetesen. Ott a maradék, akik járnak buliról bulira, és naponta vagy hetente váltogatják az alkalmi partnereiket. Kérdem én: Ők lennének a hú de nagyon tapasztalt nem lúzerek, akik többet érnek az eredeti kérdés alanyánál? Ez most komoly?

A kérdező mentalitásában a (sajnos) tipikus esetet látom, amikor valaki azt mondja, hogy a másik alkalmatlan (lenne) kapcsolatra, de közben ő maga a saját önző vágyaival, a lustaságával és az előítéleteivel van elfoglalva. Ha valami nem lehet alapja egy komoly kapcsolatnak, akkor ez az. Majd talál magának egy nem szűz fiút, akivel eljátsszák a boldogságot. Ne legyen igazam persze.

2011. aug. 15. 10:16
 34/60 anonim válasza:

Hát akkor én is vesztes vagyok? [link]

Csak mert én szerény visszahúzódó 17,5 éves srác vagyok akinek nem nagyon volt kapcsolata, mert nem merek lépni?

És ezért inkább a sportba menekültem: [link] de egyszer eljön az én időm is :)

2011. aug. 15. 10:19
 35/60 anonim ***** válasza:

az a baj,hogy ti is általánosítotok!:)

nem ez a két véglet van,aki bulizik és csajozik, meg aki szűz.

Egyik se "normális",mert mindkettő valamihez ragaszkodik. Az egyik a környezete miatt azt hiszi ezt várják el tőle és felépít magába egy megközelíthetetlen macsó szerepet,mert a sok ribinek ez jön be.

A szűz fiú/lány pedig hangoztatja hogy szerinte nem gáz hogy szűz,mégis úgy viselkedik hogy abból az jön le hogy gáznak tartja. És itt kezdődik a probléma! Ha mindenki természetesen fogná fel,akkor nem lenne miről beszélni..

2011. aug. 15. 10:22
 36/60 anonim ***** válasza:

"nem ez a két véglet van,aki bulizik és csajozik, meg aki szűz"

Valóban nem, de a köztes réteg általában kapcsolatban/házasságban él, és ezért nem képezi a kérdés tárgyát, mint ahogy arra utaltam is.

2011. aug. 15. 10:35
 37/60 anonim ***** válasza:

nem biztos.

miért élne mindenki kapcsolatba v.házasságba? Nekem sincs senkim,mégse tartozom egyik kategóriába sem(mondjuk lány vagyok:D)

2011. aug. 15. 10:36
 38/60 anonim válasza:

Egyébként "kedves" kérdező, te mikor vesztetted el a szüzességed??? Most komolyan érdekel. Vagy már elmenekültél a sok lehurrogás miatt?

Én 18 évesen, és nem bántam meg, hogy nem korábban. Ha az akkori párom nem találtam volna rá méltónak, még mindig az lennék! Most 25 vagyok, van egy lányom és teljesen jól alakult az életem.

2011. aug. 15. 13:31
 39/60 anonim ***** válasza:

azért ez elég csúnya húzás volt,hogy csak ezért dobtad mert "szűz" a mai világban szerintem ennek inkább örülni kéne ha valaki talál egy szűz csajt/pasit.Lehet hogy régimódi vagyok de az ilyen embereket inkább tisztelni kéne és örülni neki hogy Te vagy az első nála.

Azért jó volt visszaolvasni hogy nem csak én gondolom így....vannak még normális emberek

21/L szintén szűz

2011. aug. 15. 14:52
 40/60 anonim ***** válasza:
manapság nagyon felkapott téma lett ez a szüzesség kérdés,persze erről megint a média tehet....nem gondolom hogy ez bárkinél is hátrány vagy megvetendő dolog lenne
2011. aug. 15. 14:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!