Lefeküdnétek 25 éves szűz pasival?
Velem csókolózott először és bár béna volt azt nem gondoltam volna hogy ennyire az elején van.
Itt komoly mentális gondok vannak. Szóval én szakítottam vele de ti belevágtatok volna egy kapcsolatba egy ilyen emberrel?
Azért 25 évesen ez elég furcsa mivel ilyenkor már a gyereken is lehet gondolkozni, de ez valószínű egy vesztes lehetett.
Azért mert valaki nem 15 évesen veszíti el a szüzességét attól még nem egy vesztes. Amit írtál az csak téged állít be negatívan, nem pedig a csávót.
Én lefeküdnék vele.
a srácnak szerencséje van hogy időben kiderült hogy egy ilyen sötét felfogású nővel akadt össze. persze ezt ő sajnos nem igy fogja felfogni. irta valaki, hogy ha a szüzek nem csak hangoztatnák hogy nem gáz, hanem úgy is élnének, akkor nem lenne semmi gond. sajnos kevesen vannak akik ezt fejben tudják kezelni, nagy a társadalmi nyomás. engem sose érdekelt a birkaszellem, ezért valóban nem is zavart hogy szüz vagyok. nem emiatt szerettem volna barátnőt. már 16 éves korom óta nagyon jó szűrője volt a lányokak, ha elmondtam nekik hogy még nem volt barátnőm. erre a lányok 90%a RÖGTÖN lelépett... a maradékkal lehetett beszélgetni. 21 éves koromban találtunk egymásra barátnőmmel, aki furának tartotta, hogy nemvolt még barátnőm (meg az összes amugy normális lány is, nemértették hogy ilyen srácnak hogyhogy még nem), meg szüz is voltam, de nem zavarta. neki fontosabb volt hogy egyáltalán nem vagyok ronda, meg normális is vagyok. éppcsak a ribancokra nemvolt szükségem korábban. aki komoly kapcsolatot szeretne, azzal megesik hogy huszonX évesen még szüz, esetleg nemvolt kapcsolata sem. aki szintén komolyat szeretne,az ezt tudja,és értékeli. ennyi...
22/f, és nem szüz, mert megtaláltam Őt :) de csak egy véletlenen múlt, és ha az nincs, még simán szüz lennék 25évesen is, mert nemkell az egyéjszakás...
és mielőtt azthinnétek vmi luzer vagyok aki luzercsajt talált... hát abszolut nem...
Kedves Kérdező!
Annak, h valakinek 18-20 éves kora után sem volt még szexuális kapcsolata, rengeteg különféle oka lehet.
Ez én esetem is csak egyetlen a sok közül.
Általános suliban nem volt gond a testalkatommal, viszont a gimiben nagyon meghíztam, és az egyetemi évek alatt is dagadék voltam. Az eredmény az lett, hogy 22 éves koromra még mindig szűz voltam, és 130 kiló.
Megvallom őszintén, h csak pár lánynál próbálkoztam, természetesen ilyen mértékű túlsúllyal egyiknek sem kellettem, de most már megértem őket, és különös módon, hálás is vagyok nekik, hiszen ők is inspiráltak arra, amit a közelmúltban határoztam el: lefogyok drasztikusan!
Különösen a legutóbbi visszautasítómnak vagyok hálás. Ő is egy nagydarab, és magányos lány volt, de neki sem kellettem. Pedig (és ez most nem vicc) köztudott róla, h napjában 9szer maszturbál. Pedig nem csúnya lány, csak nagyobb darab az átlagnál. De még neki sem kellettem. Itt azért erőteljesen elgondolkoztam azon, h tényleg változtatnom kellene.
Hozzáteszem azt is, h 22 évesen nem a szex hiányzik a legjobban. Hanem a törődés, a szeretet, a kedvesség, az odafigyelés, ami egy párkapcsolattal jár. Úgy döntöttem, h elég lesz a magányból, viszont ahhoz nekem is le kell adnom ezt az irtózatos túlsúlyt, mert így nem élet az élet!
Jelenleg 9 leadott kilónál tartok, szóval "csak" 121 kg vagyok, de tudom, h egy nagyon-nagyon hosszút legelején járok csak, az megint más kérdés, h minden egyes, diétával és sporttal töltött napot sikerként könyvelek el, egy apró győzelemként, ami közelebb visz a végső célomig.
És itt jön a lényeg: lehet, h egy évbe is bele fog telni, mire lefogyok. És akkor már 23 éves szűz leszek, aki frissen veti bele magát az ismerkedésbe, a párkeresésbe.Lehet h csak egy év múlva találok olyan lányt, akinek kelleni fogok. És akkor már 24 éves szűz leszek. De úgy érzem, még mindig ezerszer jobb, mintsem az, h dagiként merüljek el az önsajnálatban, életem hátralévő részében. És addig sem panaszkodok, mert az, h most egyedül vagyok, túlnyomórészt magamnak köszönhetem.
Szóval bonyolult dolog ez,de csak arra szerettem volna rávilágítani, h egy huszonx éves szűznek sokszor sokkal komolyabb érdemei is vannak, mint ahogy azt az ember hinné, és sokszor sokkal komolyabban megdolgozik az első párkapcsolatáért, mint a nagy átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!