Lefeküdnétek 25 éves szűz pasival?
Velem csókolózott először és bár béna volt azt nem gondoltam volna hogy ennyire az elején van.
Itt komoly mentális gondok vannak. Szóval én szakítottam vele de ti belevágtatok volna egy kapcsolatba egy ilyen emberrel?
Azért 25 évesen ez elég furcsa mivel ilyenkor már a gyereken is lehet gondolkozni, de ez valószínű egy vesztes lehetett.
Azt hiszem a kérdező, ezzel a felfogásával megérdemelné, hogy egy sivatag közepén, vergődve d*göljön meg, aszály idején!!! :@
(szűz) 24/F
Kiscsillag, ha te emiatt szakítottál vele akkor nem a srácon kéne gondolkodni, hanem azon, hogy te mekkora nyomorék vagy.
Már bocs.
__
UGAT
En spec orulnek, ha ilyen sracot talalnek.
19/l
Persze, ha szeretem. Kicsit fura, de jobb neki, hogy szakítottál vele. Inkább örülnél, hogy őszinte.. Ezért kidobni valakit szemétség.
19/l
Én se dobnám ezért ki.. Ez nem ok arra...Max te is csak egy r*banc lehetsz ilyen felfogással,és szerintem te nagyobb vesztes vagy mint bármelyik szűz :) Röviden.. :)
24/L (szűz,mert nem vagyok ribanc ):)
Jó látni, hogy a normális nők nem viselnék el maguk között a kérdezőt, és ezt szavakba is öntik. Nagyon szépen köszönöm nektek! :*
A tegnapi 20:01-es.
"24/L (szűz,mert nem vagyok ribanc ):)"
Aztaaa...akkor ezek szerint aki már nem szűz, az akkor egy ribanc? Látom, te is ezzel a más nők szidásával kezeled a komplexusod.
25 L, aki nem szűz, mer' AZÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!