Lányok! Mióta jártatok a pasitokkal, amikor elveszítettétek vele a szüzességeteket?
Azért kérdeztem, mert azt írtad "megzsarolt engem egy SZŰZ!!", aztán gyanús lett, ha nem lenne az, akkor megzsarolhatna..:)
Már nagyon sokan megírták, miért szokta sok lány hónapokig húzni. Semmi köze a nagymamákhoz.
Én a pasival, aki nekem elvette, másfél hét után bújtam ágyba, történt ott mindenféle dolog köztünk. (Persze lámpalázam volt, mivel első eset, és nem túl rég ismertem, de aztán feloldódott.) Figyelembevette a szüzességem, amitől nem ijedt meg, mert mondtam neki, hogy nincs semmi különös oka, egyszerűen így alakult. És ugye általában a fiúk is tudják, hogy az első nem pont olyan, mint a többi lesz. Egy hónap után próbáltuk meg először, de be se fért. Mert ugye szűk volt a nunim, mert azelőtt nem voltam pasival. Ezért elkezdett redszeresen ujjazni a fokozatos tágulás érdekében. Először az egy ujj se volt kellemes (mert csak a csiklóorgazmushoz voltam hozzászokva), de aztán szép lassan eljutottunk odáig, hogy három ujjal ujjazott, és úgy is elélveztem. Ehhez bizony fél év kellett.. igaz, csak átlag hetente max 2-3-szor volt alkalmunk csinálni.
Naszóval ezután a pont után fért be a kukija. Ami amúgy igen vastag. Akkor se volt rögtön jó, kell hozzá pár alkalom, hogy egy lány megszokja, és élvezze.
Ne ijedj meg, a legtöbb lánynál azért ez rövidebb idő. Azért írtam ezt le, hogy tudj róla, hogy ilyen is van. Egy punci így működik, használat során tágul, és ha túl szűk, akkor fáj. Mentes vagyok mindenféle holmi belémnevelt dologtól.
a szülőknek bemutatás nem zsarolás hanem egyfajta indikátor...
aki hajlandó bemutatkozni a szülőknek az komolyan gondolja a kapcsolatot, és nem csak 1 vagy 2 éjszakára kell neki a csaj trófeának..szóval itt te "buktál meg a vizsgán"..ennyi. amúgy szerintem nem is gondoltad komolyan...voltál te egyáltalán *valaha* szerelmes?..úgyértem ami nem csak szex volt hanem érzelem?..mert szerintem nem.és még te beszélsz érzelmi gyávaságról...
04-10 23:41
Nem lett volna a csaj akkora trófea. Persze jólesik az embernek, hogy eggyel több csajt fektetett meg, de b@romira nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy együtt vagyunk és jól elvagyunk és természetes, hogy szexelünk. Akinek ez nem természetes azt csak sajnálni tudom. Az a gyávaság, hogy nem meri odaadni magát a lány, mert félti a hírnevét. Bocs a kapcsolat egy ilyen dolog: kockáztatni kell. De ez nem is igazából kockázat, hanem természetes késztetés, amit meg kéne élni és fel kéne karolni. Megértem ha pár óra után nem hajlandó odaadni magát, mert akármilyen jöttment lehetek. De 4 hét után biztosan tud rólam annyit, hogy nem fogok rajta erőszakot elkövetni, sőt! Sejtheti, hogy jó lesz velem. Örülni kéne a pillanatnak, hogy együtt vagyunk és kész. Nem megfogni és leláncolni a másikat, meg betörni.
Ti lányok semmit sem értetek a kapcsolatokhoz. Ugattok az érzelmekről, miközben valójában el akarjátok venni a másik szabadságát. Csak örülni kéne a pillanatnak és akkor együtt maradnék veletek. Ha most jó, akkor legközelebb is jó lesz. De ti inkább mindenféle erőszakot akartok elkövetni az egészen, aztán meg vagytok lepődve, hogy elmegy a kedvem az egésztől! Voltam szerelmes és az pont erről szólna. Ott vagytok mindketten abban a pillanatban és örültök egymásnak.
04-10 23:41 vok
igen ezt értem..de ahogy én eddig a világban láttam..és ne érts félre, én útálom ezt a szerelmi maszlagot, nem hiszek az egészben, de ahogy láttam, (és ált jó érzékem van az ilyenekhez) a szerelem,/az igazi szerelem/ arról szól hogy annyira szeretsz valakit hogy akár az életed áldoznád érte..ebből lesz aztán a bizalmon alapuló házasság...
a szeretet mint maga arról szól hogy biztonságot ígérsz és cserébe biztonságot kapsz, ez nem eszme ez evolúció..szted miért járnak az állatok falkában, és párban?..génfenntartás, biztonság. a szerelem/szeretet ennyi, valaki akit elfogadsz úgy ahogy van és annyira hogy áldozatot hozz érte, hogy megvédd (ha nem tudod fizikailag, legalább szóban)
bocs de én úgy látom ebbe nem fért bele a te felületes "szűz vagy már nem tisztellek" maszlagod..(márbocs)
Figyelj, szerintem ha fizetnék se feküdne le velem senki, mert annyira nincs mellem és szart sem érek..
Ezek után gondold át, hogy szeretnél-e nő lenni, amikor fogalmad sincs róla, hogy mekkora teher ezzel a tudattal élni, hogy soha nem feküdhetek le senkivel emiatt. Szerinted nekem jó ez így?? És állandóan attól félni, hogy ha mégis találok egy szerencsétlent akkor mindig jobban fog kívánni más nőt. Jobb lenne ha meghalnék..
Sok idő kellene, hogy ennyire megbízzak valakiben, főleg ebben a helyzetben... Csak a barátnődet sajnálom, hogy nem értékeled.., nem hiszem, hogy így tervezte.. Élet csupa kib@szás...
19/l
utolsó: miért akadtál ki ennyire? nekemis nagyon kicsi de ezért ne ess ennyire kétésgbe :(
utasítottak már vissza vagy történt valami negativ emiatt?
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!