Lányok! Mióta jártatok a pasitokkal, amikor elveszítettétek vele a szüzességeteket?
"Nem csak arra kell. De minek várnék vele? Ja, és ha az nincs, akkor miért lennénk együtt? Szerelem és szex kéz a kézben jár. Test és lélek. Miért olyan nehéz ezt elfogadni?"
nem nehéz elfogadni, ez esetben bocsánat, de nem úgy beszéltél róla mint ahogy egy szerelmes a barátnőjéről, hanem úgy mint vadász egy trófeáról..vagy nemistudom ez az fujj-szűz duma..meg hogy miért várnánk...a lányoknak fontosabb a bizalom..mert ha egy pasit egy éjszaka után otthagynak az csak jóhír neki mert mien macsó..de ha egy lányt..ő már ugyanebben a szituban k*rva..szal azért ezt is gondold át. nah meg a bizalom, lehet hogy nem bízik benned..adtál rá okot neki?
Fú.. nem szeretem ha ilyen lekezelően kell viselkezdnem, szal előre is elnézést, de.. most nézem a kérdező kommentjeit, szerintem az alapprobléma az iq-jával van, így a válaszok nagy részét nem is érti. Pedig én olyan szép hosszút írtam, de látom, teljesen hatástalanul.
Aki azt hiszi, egy lánynak olyan az első, mint a többi, annak hiába mond bárki bármit. És annak is, aki egyből rossz szándékot sejt amögött, ha húzza az időt ("kéreti magát"... pfff).
Szóval kedves kérdező, szerintem inkább jobb ha keresel egy tapasztalt ribit, ha neked úgysem jelentenek semmit az alábbi "szerelem", "bizalom" "újdonság lassabb adagolása", meg "hüvely fokozatos tágítása" bonyolult szókapcsolatok.
És utólag is bocsi a hangnemért.
Ui: ha a szűz neked szitokszó, miért nem jársz ki a játszótérre gyerekeket verni? (Csak vicceltem, ezt igazából ne próbáld ki.)
Az a baj, hogy szídás helyett képtelenek vagytok érdemi választ adni. 100%, hogy az első alkalom nagyon jó lenne neki velem. Odafigyelnék mindenre, sőt messze többet kapna, mint amit elvárt. Akkor mi a probléma?
A hüvely tágítása meg annak kell, aki nem képes felfogni, hogy milyen fontos az előjáték. Egy gyereket is ki tud nyomni a hüvelyén+ a csajok magukat is ujjazzák. Kontárok!
Neki nem bennem kell megbíznia, hanem magában és itt kezdődik a baj. Ugyanis nem bízik magában... Mert nincs tapasztalata. Hogy lehet ezt megoldani? Szexszel. De azt ugye nem lehet. 22-es csapdája. Na, ezért nem szeretem a szűz lányokat.
Az előjátékot is beleértettem nyilván, de én inkább arra gondolok, hogy egy csaj sokkal szűkebb, ha még nem járt benne f*sz, mint mikor már sokszor. Ezért jó az ujjazás, ami szintén előjáték. (Nyilván nem úgy képzeltem, hogy menj oda, told le a bugyiját és nyomd fel az ujjad..)
Az nem tesz jót persze, ha nem bízik magában, de a csajok igenis szeretnek bízni a pasiban akivel először csinálják, mert nekik ez fontos esemény, ha hiszed, ha nem, ezért várnak a bizalmas, bensőséges légkör kialakulására. Nem kamu. De egyszer már írtam egy tökhosszút, csak úgy tűnt, hiába, ezért akadtam ki, bocsi.
szia, megintén: tegnap 22:43
szóval nem magukban nem bíznak a szüzek..én is az vok, és tök nagy az önbizalmam...de azt bárki tudja írni h "bránermájszter"..aztán mivan ha mégis egy vadállat aki nem ért hozzá?..na ezért kéne *benned* bíznia
Visszatekintve igazából addig tiszteltem, amíg ki nem derült, hogy szűz. Addig intelligensnek, kedvesnek és összességében jó partinak láttam. Aztán ahogy kisült, hogy szűz: azonnal megfordult a fejemben, hogy ott kéne hagyni. Onnantól fogva már nem láttam őt olyan csodálatosnak. Inkább egy szexuálisan gátolt, gyáva embernek, aki képtelen az intimitásra. Mégis mitől szerettem volna? Egy érettlen kis csitri volt 20 évesen, akiben annyi kiváncsiság és nyitottság nem volt, hogy széttegye a lábát 18 évesen. Annyi nincs benne, hogy eszébe jusson, hogy "mégis miről szólhat ez a szex, ha már ennyit beszélnek róla?". Arról nem is álmodok, hogy elolvas róla egy könyvet, vagy tudatosan örömforrásnak használja. Azt gondolom, hogy aki 20 évesen nem volt képes leprodukálni egy szexuális aktust, abba sem igazi érzékenység sem igazi érzékiség nem szorult. Az ilyen felőlem akárhova mehet, csak ne hozzám. Igazából kár volt idáig húzni az igaz. Azonnal ott kellett volna hagynom, ahogy kisült a dolog. Még bennem volt a kezdeti lelkesedés....
Aztán az tette fel az i-re a pontot, hogy még be akar mutatni a barátnőinek, meg a szüleinek, meg mindenkinek, mint valami trófeát. Miután még istenigazából SEMMI nem zajlott le közöttünk. Miután meg egyáltalán nem jött ki a lépés (fél 6-ra akart meghívni magához, hogy az apja elvigyen egy 7kor kezdődő bulira, ahol egyébként ő az első másfél órában a kasszában állt), megzsarolt, hogy addig nem jön fel hozzám, amíg nem mutatkozom be a szüleinek. Megzsarolt engem! Miután olyan numerát kapott volna, mint senki mástól. Ez az ember! Ez a szexuálisan analfabéta, akivel szinte semmi közünk nincs egymáshoz. Szóval ez betett. Mindenki óvakodjon az idióta szűz lányoktól! Ezt üzenem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!