Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok! Mióta jártatok a...

Lányok! Mióta jártatok a pasitokkal, amikor elveszítettétek vele a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Nem akarom sokáig húzni a dolgot, mert szerintem SZÁNALMAS, ahogy kelletitek magatokat. Mindenesetre ha ez tényleg ennyire fontos, akkor hajlandó vagyok várni egy kicsit...
2010. márc. 18. 22:52
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/83 anonim ***** válasza:

Bocs ha valamit félreértenék, de...

Te nem vagy normális... Aki még nem szexelt, az már rögtön érzéketlen meg analfabéta???? Te attya úúr isssten.... Mit gondolsz, minden csaj 15 évesen dugassa meg magát az első szembejövővel, csak hogy nem legyen szűz???

Ezt tartod jónak? Vagy mivan????

Mindenkinek úgy jön ki a lépés ahogy kijön. Én 16 évesen "jártam" először valakivel (különben semmi említésre méltó nincs a dologban), és azóta volt egy csomó kapcsolatom, általában vagy túl rövidek voltak, vagy nem voltam szerelmes, ezért 23 éves koromra jött ki úgy, hogy elveszettem a szüzességem (persze azelőtt már történt sokminden egyéb az ágyban), és?? Nem vagyok se csúnya, se buta, se gátlásos, se konzervatív, sem frigid, olyan szenzibilis vagyok, mint az atom. Míért írom ezt? Hogy levonható legyen a konklúzió: HALÁLOSAN mindegy, hogy melyik csajban mikor jár először kuki.

Abban az egyben igazad van, hogy nem illettetek össze. Ha neked a szűzhártyán lévő lyuk határozza meg, hogy kit tisztelsz, keress valaki, aki nem szűz, oké. De garantálom, ha kifejted neki ezt az elképesztően szűklátókörű véleményedet a dologról, akkor elmenekül tőled minél távolabb. Vagy legalábbis nagyon furcsán fog rádnézni.

Két kérdés merül fel.. vajon milyen lány passzolna egy ilyen szinten fiúhoz, aki mindenben a rosszat látja? Még abban is ha valaki még nem kúrt, egyből hátsó szándékot, rossz tulajdonságokat látni, ilyennel még nem találkoztam.

A másik kérdés: minek írsz ide kérdést, ha semmi hatása sincs a válaszoknak, illetve csak egy: szintén a rossz szándék sejtése a válaszok mögött (ezt onnan vonom le, hogy azt írtad: "vége, most örülhettek".. hát a lány érdekében mondjuk valóban örülök). Persze, volt sok támadó hangvételű válasz, amit nem csodálok, ez is olyan.

ui: inkább személyesen próbálj ismerkedni, mert a helyesírásod iszonyat égő

sok sikert

2010. ápr. 8. 14:32
 62/83 anonim ***** válasza:

Amiket az előbb a nagy ingerültségemben elírtam, most kijavítom:

"csak hogy ne legyen szűz"

"miért írom ezt?"

"egy ilyen szinten NEGATÍV fiúhoz"

bocs

2010. ápr. 8. 15:04
 63/83 anonim ***** válasza:

Ja meg azt sem értem, miért baj, hogy be akart mutatni a szeretteinek. Az jobb lett volna ha szégyellt volna mindenki előtt? Azért akart bemutatni, mert feltehetően tápláld bizonyos érzelmeket irányodban, és büszke volt rád, illetve szeretett volna beintegrálni a saját környezetébe, ezzel is szentesítve kapcsolatotokat. "Trófea"? Szerintem te magadból indulsz ki. (Különben biztos le is akart volna veled feküdni előbbutóbb, csak te folyton b*sztattad, lenézted a korábbi magánélete alakulása miatt, és ezzel ellenkező hatást értél el.

Nekem is ismerték az összes pasimat a szüleim, barátaim, a jelenlegit egyéb rokonok is. Mert hozzám tartozik.

Hogy a srác azelőtt mártja be először a brokit, hogy találkozottt ezekkel az emberekkel, vagy azután.. most tényleg nem halálosan mindegy??

Lehet, hogy a te excsajod azért zsarolt ezzel, mert te meg a szex-szel zsaroltad érzelmileg, és már nem tudott mást kitalálni. Nem hagytad kibontakozni a dolgokat. Éreztetted vele, hogy te tulajdonképpen a korábbi magánéletük alakulása alapján ítéled meg az embereket, minden mástól függetlenül.

Nem baj, majd talál magának intelligens csávót.

És bocs.

2010. ápr. 8. 15:14
 64/83 anonim ***** válasza:
jav: "táplált"
2010. ápr. 8. 15:16
 65/83 A kérdező kommentje:

Miért ne ítélném meg a korábbi magánélete miatt? Nem értem miért kell a lúzerséget, ilyen dicsfényben feltűntetni. Én nagyon szeretnék türelmes lenni, de a zsarolással szemben nem tudok az lenni. Meg a gyengeséggel szemben sem.

Amellett meg én is büszke voltam egy másik csajomra (nem őrá), hogy ilyen jót fogtam, de egyáltalán nem rohantam bemutatni a szüleimnek, meg ő sem engem. Nehogymár a szülők előtt való feszítést emeljük piedesztálra! Véletlenül aztán bemutattam, amikor összefutottam a szüleimmel és ez így volt rendjén. És dagadtam a büszkeségtől,meg nagyon örültem, hogy megismerték, de soha nem erőltettem volna külön. A szexet viszont sajnos nem tudtam a körülmények miatt így "véletlenül" elíntézni. Biztosra kellett mennem. De ez persze neki derogált. Sőt megzsarolt! Hogy lehet emellett ilyen könnyen elmenni? Megzsarolt a szűz lány! ENGEM! Kibírtam volna, ha még nem fekszik le velem egy ideig, de hogy már azonnal rohan bemutatni a családjának meg mindenkinek? Ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy ő szeretné, akkor megzsarol. Na ezt már nem tudtam lenyelni. Amúgy sem volt erős a tárgyalási pozíciója...

2010. ápr. 8. 15:33
 66/83 anonim ***** válasza:

brosi_01.jpggrgerge

"csak hogy ne legyen szűz"

"miért írom ezt?"

"egy ilyen szinten NEGATÍV fiúhoz"

Azért, mert a magánélet nem mindig csak az emberen múlik, a körülmények véletlenszerű alakulása is bejátszik. Én olyan 19 éves korom körül éreztem volna optimálisnak a szüzességem elvesztését, de úgy jött ki a lépés, hogy 23 lett belőle, külső körülmények miatt. Akkor "dobta ki a gép" a megfelelő embert. Tökre nem érdekel, ettől még nincs velem baj. (Én úgy látszik ilyen alkat vagyok, magasak a feltételeim azzal szemben, akivel szexelek, de semmi bajom azzal, akinek nem kell hozzá sok.)

Lúzer, akinek fontos a szexhez az otthonos, bizalmas légkör? Hogy igényli az új dolgok lassú adagolását? Mindenkinek más a tempója. Neki így lett volna jó a ritmus. Mindegy mostmár. Ez nem "dicsfény", ez csak simán így van. De nem is lúzerség.

És mint mondtam, nem okvetlen "feszíteni" akar valaki, ha bemutatja a barátját, mint aki nagy halat fogott, csak boldog, és ilyenkor természetes, hogy szeretné ha megismernék.

Azt nem tudom így látatlanban, hogy milyen indíték miatt zsarolt, csak az eddig leírtak alapján képzeltem, hogy te is zsaroltad őt érzelmileg, és így próbálta kezelni. Azt értem, hogy szar volt, a zsarolás kellemetlen, csak lehet, hogy ez már védekezés volt valamivel szemben, amit te nem tekintettél érzelmizsarolásnak (részedről), mert a sajátos logikáddal normálisnak tekinted, hogy azzalterrorizálsz valakit, hogy ha nem fekszik le veled 1 héten belül, akkor te lenézed (sőt, már az is késő, mert eleve lenézed, mert úgy alakultak a dolgai).

Egy kérdés: ha egy olyan lány zsarolna meg, akinek már van luk a szűzhártyáján, az nem idegesítene? Tényleg ezen múlik minden??

2010. ápr. 8. 16:07
 67/83 anonim ***** válasza:
ja bocs, be lett kopizva más is:D A hosszú, összefüggő szöveget olvasd.
2010. ápr. 8. 16:08
 68/83 anonim ***** válasza:
Ja és persze valójában fogalmam sincs, hogy milyen mértékben terrorizáltad ezzel, csak találgatok.
2010. ápr. 8. 16:09
 69/83 A kérdező kommentje:

Nem értem mit hadoválsz itt össze. Dehogynem zavarna. A nem szűz lánytól pont ilyen undorító lenne, ha megzsarolna. Az a különbség, hogy én őt eleve nem tartottam sokra.

Egyébként meg nem gondolom, hogy a "dolgok lassabb adagolása" normális dolog. Nézz meg két állatot. Találkoznak szagolgatják egymást, aztán vagy indul a menet, vagy nem. Az ember is ilyen csak van agya is mellé. Ugyanígy meg tudja két ember kívánni egymást. Mint ahogy meg is történik. Lányban, fiúban is benne van. Na most aki ezt hónapokig el tudja húzni, az nem normális. Soha az életben nem csinálna ilyet, ha nem hallotta volna a nagymamája szájából, hogy ez a helyes.

2010. ápr. 8. 16:13
 70/83 A kérdező kommentje:

Nem zsaroltam ezzel. Nem mondtam, hogyha nem fekszik le velem, akkor otthagyom, vagy valamit megvonok tőle.

Amikor rákérdezett, hogyha egy évig nem feküdne le velem, otthagynám-e. Megmondtam, hogy igen. :D

Szelíden kérdeztem minden hét elején,hogy feljön hozzám hétvégén. (sajnos le kellett szerveznem, és az érintetteknek hét elején tudnia kellett, hogy el kell tünniük a kégliből). Ugyanakkor meséltem neki arról, hogy a szex az milyen jó dolog, és nem kell tőle félni. Ennyi.

2010. ápr. 8. 16:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!