Lányok! Mióta jártatok a pasitokkal, amikor elveszítettétek vele a szüzességeteket?
Figyelt kérdés
Nem akarom sokáig húzni a dolgot, mert szerintem SZÁNALMAS, ahogy kelletitek magatokat. Mindenesetre ha ez tényleg ennyire fontos, akkor hajlandó vagyok várni egy kicsit...2010. márc. 18. 22:52
41/83 anonim válasza:
Hagyd ott azt a lányt. Ha így állsz hozzá, nem vagytok egymásnak valók, mindkettőtöknek jobb lenne. Neki el fogod rontani az első élményét, ami viszont neki fontos lenne, közben pedig neked sem jó ez az egész.
42/83 A kérdező kommentje:
Baromira nem rontom el az első élményét, mert jó velem csinálni. Gondoskodok róla, hogy különleges legyen az alkalom. De nagyon derogálna, ha ezzel várnom kéne.
2010. márc. 23. 12:37
43/83 anonim válasza:
én egy hónapja ismertem a barátomat mikor összejöttünk.. és rá 18 napra lefeküdtem vele.
45/83 Laylah válasza:
kérdező, szerintem te még nálam is türelmetlenebb vagy :) szerintem próbáld ráhangolni a csajt valahogy. egyszer csak beadja a derekát, nem várhat örökké...
46/83 anonim válasza:
Te teljesen úgy kezeled azt a szegény lányt (akit persze "szeretsz"), mint aki csak arra jó, hogy elszórakozz vele egy kicsit. Tönkreteheted az életét is, ha elbaszod neki az elsőt. Ja és nemtom mért hiszed, hogy veled mindenkinek jó lenne... Lényeg, hogy úgyis otthagynád azt a lányt, csak mondjuk 1-2- hónappal később,amikor már jól kiélvezted. Csakhogy ez Rajta baromi mély nyomokat hagyna és akár el is ronthatja az életet. Úgyhogy azt javaslom hagyd ott.
47/83 A kérdező kommentje:
Nem b*szom el az elsőt nyugodj meg. Értek a puncihoz. Egy frigid csajból is kihoztam vadmacskát, úgyhogy abszolút feddhetetlennek érzem magam ezen a területen. Megpróbálom felvinni a egy belvárosi lakásba úgy, hogy "véletlenül" találunk oda. Ha nem megy, akkor ott fogom hagyni. Már 3 hete ismerjük egymást, de csak húzza halasztja a dolgot. Pedig jó lenne vele...
2010. márc. 27. 22:08
48/83 anonim válasza:
03-21 23:46 vagyok
hát ha ilyen vagy nem véletlenül húzza halasztja..tudod a lányoknak sokkal töbet jelent ez holmi sex-nél, ha az lesz az első tapasztalata hogy kihasználják talán soha többet nem mer majd megnyílni.
nem arról beszélek hogy rosz lenne veled neki, hanem arról hogy érzelmileg lenne rosz hogy egy olyan vette el a szüzességét (és hidd el ez sok lánynak még fontos) akinek csak arra kellett...ez tapasztalat egy életre..de a rossz értelemben.
49/83 A kérdező kommentje:
Nem csak arra kell. De minek várnék vele? Ja, és ha az nincs, akkor miért lennénk együtt? Szerelem és szex kéz a kézben jár. Test és lélek. Miért olyan nehéz ezt elfogadni?
2010. márc. 28. 00:00
50/83 anonim válasza:
A 7.hónapunkat ünnepeltük, mikor megtörtént, mindketten 17 évesek voltunk, hozzá kell tennem, hogy távkapcsolat volt, szóval havonta 2-3szor láttuk egymást, mindkettőnknek első volt. És nem akartuk elkapkodni. És a kérdezőnek: a szűz lányok nem kelletik magukat, csak kell a bizalom, hogy az első jó legyen. Egy nőnek fontosabb, hogy milyen volt az első, de nem papolok. na hi 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!