Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hgy mondtátok meg a szüleitekn...

Hgy mondtátok meg a szüleiteknek, hogy elveszítettétek a szüzességeteket?

Figyelt kérdés
Egyáltalán fontos megtudniuk?:D
2011. febr. 14. 19:13
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a 3.-4. együttlétem után női problémáim adódtak, és anyummal mentem nődokihoz.. mikor kérdezte a doki h voltam-e már fiuval, akkor gondolkoztam h most anyum elött mit mondjak, de anyum rávágta, h igen, volt már.. :D szóval valahonnan leszürte, vagy meglátta/meghallotta.. magamtol fogalmam sincs mikor, és hogyan mondtam volna el neki..:D a barátom elmondta anyujának. egyszerűen odaállt elé, és megmondta, h tegnap este megtörtént a dolog..:D
2011. febr. 14. 19:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy...Miért kéne ezt az orrukra kötni?
2011. febr. 14. 19:27
 3/10 zsigaby válasza:
100%
én nem mondtam meg neki mert a kapcsolatunk nem az igazi volt, a párnám alatt meg találta az óvszert így leszűrte, aztán kaptam egy töredék felvilágosítást, hogy naon vigyázzunk, azt az óvszert eltette magának
2011. febr. 14. 19:44
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Anya, lefeküdtem a párommal. Ezen mi ilyen bonyolult?
2011. febr. 14. 20:27
 5/10 anonim válasza:
Mi kozuk van hozza xD? SEMMI.. te dolgod, nem :)?
2011. febr. 15. 00:44
 6/10 anonim ***** válasza:
Én fattimnak előbb mondtam el,mint anyámnak,pedig fatti 100x szigorúbb ilyen téren.Annyit mondott,hogy nem baj,reméli,hogy védekeztünk,és hogy köszöni,hogy elmondtam neki.Egyáltalán nem akadt ki.Annyit mondtam neki,hogy "Apu,mondanom kell egy fontos dolgot.Ekkor és ekkor elvesztettem a szüzességem a barátommal." Aztán anyám meg hisztizett,hogy fattim előbb tudta meg,mint ő.:D:D
2011. febr. 15. 05:23
 7/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem fontos megtudniuk,míg nincs baj.De ha jó viszonyban vagy a szüleiddel elmondhatod nekik.Én nem mondtam el,de anyu észrevette,nem tudom,hogy jött rá,és azt mondta nem baj csak nehogy terhes legyek.20 éves elmúltam mikor elvesztettem,és nem bántam meg,hogy ilyen későn történt meg.:)
2011. febr. 15. 09:36
 8/10 anonim válasza:
Ha nincs belole gondod (terhesseg, betegseg) akkor szerintem nem lenyeges. Szerintem ez megmaradhat csak nekem, en se kerdem meg oket, hogy na neked mikor volt az elso? na es neked ?
2011. febr. 15. 19:05
 9/10 anonim ***** válasza:

szeritnem se fontos megtudniuk.....de idovel ugyis rajonnek....de en mondjuk eleg cinkesen buktam le.....egyszer apum nezett vmit a telefonomon..mert vmi nem mukodott rajta..es akkor kaptam smst a baratomtol h "gyere bas*zni" szoval....ebbol maris tudta h a kicsi kis lanya mar nem artatlan.....

anyum pedig szilveszterkor tudta meg... mert mondtam h a baratomnal akarok aludni...es akkor kicsit elszoltam magam :D vmi olyasmivel h o mondta h jajj de nehogy szexeljetek, nehogy terhess legy nekem..... en meg ravagtam, h nefelj tudok vedekezni.....szovla ez is total lebukas.....

a baratom szulei meg ugy tudtak meg h kinyitottak a szekrenyet, ami tele van durex dobozokkal....

17/L

2011. febr. 15. 21:57
 10/10 anonim válasza:
ne mondjátok már,h ennyit nem vagytok képesek elmondani nekik... nekem ez alap dolog volt.igazából én sem mondtam meg,de ugye amikor megkérdeztem,hogy ott aludhatok-e a barátomnál,leesett nekik,hogy fog valami történni..
2012. máj. 13. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!