Lányok! Mióta jártatok a pasitokkal, amikor elveszítettétek vele a szüzességeteket?
kb 1-2 hét.
3 éve ismertük egymást.
7 hónapja vagyunk együtt :)
15/L
ha húsz évesen szűz, akkor bizonyára eddig félős volt, vagy rossz tapasztalatai voltak, ugyhogy csak óvatosan!-(nem tartom cikinek mielőtt valaki leoltana)
De amugy szerintem is hülyeség sokat várni!
én az elsőnél 17 voltam kb fél évet vártunk és enm lett jobb!
a következő pasinál 2 hetet vártam! szuper volt, azota is együtt vagyunk:)
Azért várnak sokat a szűz csajok, mert félnek, hogy csak arra kellenek, és nem akarják egy barommal elveszíteni. Ezt meg kell érteni, vagy hanem akkor nem kell szűz csajjal járni.
18L
15:38->
én ezt teljes mértékben megértem és támogatom, de szerintem 18 éves kór felett 1 hónapnál nincs értelme tovább húzni, mert szerintem a 18éven felüli pasik 90%-a akkor se bírja 1-2 hónapnál tovább ha imádja a csajt(persze ebből nem kell annak következnie hogy megcsalja vagy otthagyja), de ha sokáig húzod akkor szerintem te kínzod a pasid, és ez elég szemétség ahhoz képest hogy elméletileg szereted a pasit..
Szóval ha mi szeretünk titeket annyira, hogy várjunk, akkor ti is szeressetek minket annyira, hogy nem huzzátok túl sokáig(2-3 hónapnál tovább)
15.38 vagyok
én 18 vagyok,s még szűz, de hogyha igazán szerelmes lenék akkor biztos, hogy nem húznám 3 hónapnál tovább. Hisz nem kínozni szeretném, hanem vele szeretnék lenni.
Ellenben volt már néhány pasim, akik állítólag szerettek, de én nem nagyon bíztam bennük, ezért 2 hónap után véget értek. Nem tudom ,hogy ha lefeküdtem volna velük, tovább tartott volna, de eddig még nem bántam meg.
17:06->
Ezt még így megértem:P
De amúgy ettől függetlenűl lehet, hogy nem csak arra hajtottak, hogy lefeküdj velük, de ha csak ennyit bírtak várni akkor tényleg jobb, hogy nem adtad meg magad..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!