Lányok! Mióta jártatok a pasitokkal, amikor elveszítettétek vele a szüzességeteket?
Amúgy a szex nem csak abból állhat, hogy a fiú beteszi a brokit. Ha szűz a lány, és igényli a pár hónapos várakozást, az nem azt jeleni, hogy nem történhet semmi az ágyban. Sőt, mivel még nincs "bejáratva", tanácsos sokat ujjazgatni, és akkor elméletileg hozzászokik a sunija az ilyen behatásokhoz, és könnyebb lesz az első aktus. Én akivel elvesztettem a szüzességem, másfél hét után már történtek mindenfélék az ágyban, de csak fél év után tette be a brét, addigis sokat ujjazott (1, 2 majd 3 ujj). Én meg természetesen mindig viszonoztam, szóval neki is jó volt.
Különben a szűz lányok nem feltétlen csak azért akarnak várni, mert félnek, hogy egy kúrógép az illető, és tesztelik, hogy hajlandó-e várni, vagyis szereti-e. Egyszerűen új nekik az egész, és lassabban kell adagolni a dolgokat, ez sokminden mással is így van. Meg aztán a legtöbb lánynak szüksége van egy szeretetteljes, otthonos, bensőséges légkörre egy kapcsolatban, ami szintén nem azonnal alakul ki.
Szerintem amúgy pont a fiatal pasik bírják szarabbul a várakozást, mert még nagyon tombolnak a hormonok:)
"Szerintem amúgy pont a fiatal pasik bírják szarabbul a várakozást, mert még nagyon tombolnak a hormonok:)"
Ez amúgy tényleg így van:)
A 18 éves szűz lánynak azt üzenem, hogy gőze nincs az egészről, úgyhogy ne osztja az észt. Én is otthagytalak volna sokkal hamarabb, mint 2 hónap. Már csak azért is, mert nyílvánvalóan nem vagy normális. Lehet, hogyha lefeküdtél volna az egyikkel, már évek óta együtt járnátok, vagy életed egyik legszebb élményét éled meg. Szóval nyugodtan bándd!!!
Ja! És nem is járok szűz lánnyal, ha húzza a fejemet szeretném leszögezni! Mindannyian elmehettek a *****ba a taktikázásaitokkal! Mindössze annyi volt a dolgotok egész életetekben, hogy ide szülessetek a világra és itt paráztok mindenen. Ráadásul még szabadon kiszemétkedhetitek magatokat. Bárcsak nőnek születtem volna!
Én két hónapot vártam... Nem bántam meg és a barátom se, hogy neki adtama szűzességem.
De te kérdező, ahogy hozzáállsz a dologhoz... :S Hát ne csodálkozz ha a szűzlányok nem lesznek odáig érted, én tuti nem feküdnék le ilyen alakkal először.
És szerintem a 3-4 hónap is belefér, mert egy szűz lánynak, főleg ha 17-18 éves, még sok ez egyszerre, hozzá kell szokni, hogy ne legyen olyan "félelmetes" az egész.
Nálam szitokszó az, hogy "szűz". Csak hát erről a csajomról most kiderült. Baromira nem örülök neki. Inkább örültem volna egy olyannak, aki 2-3 pasival is volt.
Szerintem aki szűz 20 évesen és lány, az egyszerűen gyáva. Csak csettintenie kéne és máris lenne valaki, aki elintézné. De ő halogatta meg rettegett tőle. Az ilyen szeretni se tud, mert ahhoz is kell bátorság. Maximum ragaszkodik. Már megy is el a kedvem az egésztől, ahogy ezt írom le. Nincs szerencsém a nőkkel...
" Nálam szitokszó az, hogy "szűz"....Nincs szerencsém a nőkkel..."
te nem is szereted azt a lányt..ha csak ez számít neked, és szitokszó a szűz akkor csak azért ne vedd el neki hogy k*rhass egy jót...szerintem bunkó vagy . ennyi..nem szoktam látatlanba itélkezni..de hogy beszélhetsz így arról akit elméletileg "szeretsz"?...szerintem te nem ismered ezt a szót..felvilágosításul szeretet nem egyenlő szex..csak hogy tudd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!