Teljesen szétestem segítség (? )
Figyelt kérdés
Nár lassan egy éve és 7 honapja hogy nincs szex az életemben és már teljesen ki vagyok tőle lelkileg és testileg is. A mostani barátnőmmel már 7 honapja vagyok együtt olyan idős mint én és egyszerüen nem érdekli a dolog (szűz) tegnap mondta hogy kiván engem és ez nagyon felkeltette az érdeklődésem és egyből elterelte a szot valami másra meg azt mondta hogy őt nem érdekli különösebben ez a dolog meg az sem hogy mikor történik meg azé még is csak neki lesz az első én sajnos tettem egy olyan igéretet hogy ilyen téren addig nem közelítek hozzá addig ameddig nem mondja hogy "most szeretné"2014. jún. 19. 09:27
41/42 A kérdező kommentje:
na mindegy jelen álláspontom szerint akkor vagy cselekedek vagy akkor nincs igy esélyem
2014. jún. 19. 16:51
42/42 anonim válasza:
Nem csodalom hogy nem akarta csinalni veled, meg ertem a csajt xd
Tovabbi szep napot
UI: remelem mar fel nottel azota :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!