Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Teljesen szétestem segítség (? )

Teljesen szétestem segítség (? )

Figyelt kérdés
Nár lassan egy éve és 7 honapja hogy nincs szex az életemben és már teljesen ki vagyok tőle lelkileg és testileg is. A mostani barátnőmmel már 7 honapja vagyok együtt olyan idős mint én és egyszerüen nem érdekli a dolog (szűz) tegnap mondta hogy kiván engem és ez nagyon felkeltette az érdeklődésem és egyből elterelte a szot valami másra meg azt mondta hogy őt nem érdekli különösebben ez a dolog meg az sem hogy mikor történik meg azé még is csak neki lesz az első én sajnos tettem egy olyan igéretet hogy ilyen téren addig nem közelítek hozzá addig ameddig nem mondja hogy "most szeretné"
2014. jún. 19. 09:27
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
én nem akarok pettingelni
2014. jún. 19. 09:39
 12/42 anonim ***** válasza:
Szerintem az a helyzet, hogy önkielégíteni sem szokott, és semmit nem tud a testéről. Komolyan, csak kezdj el vele smárolni, csókolgasd mindenhol, és másszon kicsit lejjebb a kezed :)Szerintem ilyen helyzetben nem éri meg beszélni róla, hogy mikor, hanem cselekedni kell, ha már fel van izgulva, úgyse gondolkodik.
2014. jún. 19. 09:40
 13/42 anonim ***** válasza:
Miért nem akarsz pettingelni? Egyből szexet akarsz? Az nem működik egy szűz lánynál...
2014. jún. 19. 09:40
 14/42 A kérdező kommentje:
nem az hanem egyszerüen nem menne
2014. jún. 19. 09:44
 15/42 anonim ***** válasza:
Szerintem még a pettingel is várni fog. Meg ha esetleg tovább is juttok a smárolásnál, ne azzal kezd, hogy a fejét az öledbe nyomod, mert akkor búcsút inthetsz neki. Kicsit tapizd közbe és csak te kényeztesd és akkor majd benne is felötlik remélhetőleg a dolog, hogy hmm... ez nem is rossz, próbáljuk csak ki :)
2014. jún. 19. 09:46
 16/42 anonim ***** válasza:
Nincs rá felkészülve, ja és a petting az alap.Azért hozza fel mert érdeklődik,de fél vagy nem készült fel.
2014. jún. 19. 09:46
 17/42 anonim ***** válasza:
De miért nem menne? Ha így állsz hozzá, akkor tényleg nem.
2014. jún. 19. 09:47
 18/42 A kérdező kommentje:
a b*dös életbe nem pettingeltem még több mint más fél éve volt nekem is az első akkor csak bele ugrottunk a dolog mint kiderült jol ki használt az a kis k**va de lényegtelen
2014. jún. 19. 09:47
 19/42 anonim ***** válasza:
De akkor itt az ideje, hogy megtanuld. Nem nagy cucc, a barátom velem vesztette el a szüzességét, és hidd el, hogy mindent jól csinált. Nem az orállal kell kezdeni, hanem simogasd, meg ilyenek.
2014. jún. 19. 09:50
 20/42 A kérdező kommentje:
orálról szó sem lehet én csinálnám neki ha lehetne de azt nem engedem hogy ő csinája nekem
2014. jún. 19. 09:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!