Tegnap este megujjaztam barátnőmet (3 ujjal) és teljesen benyomtam neki és nem fájt neki semennyire sem pedig azt mondta, hogy ő még szűz, akkor most szűz vagy sem?
Szóval akkor nincs meg a szűzhártyája de még szűz? És az első szexnél fájni fog neki nagyon?
Igen. Barátnőmnek sincs szűzhártyája de még szűz mivel ő sportol és ezért átszakadt neki.. Nem hiszem mivel 3 ujjal ujjaztad meg.. Nekem már 2tő ujjal is fáj 1 picit.
A hüvely rugalmas, ha nagyon nagyon nagyon felizgattad, akkor kitágul, sokkal nedvesebb és befogadóbb.
Ha nem izgatod fel kellőképpen mindegy hogy szűz e a lány vagy sem, a szex fáj.
Igen, lehet szűz.
Azt hogy szűz e, csak orvos tudná megmondani.
A szűzhártya egyén függő. Vastagsága, erezettsége, a rajta lévő nyílás nagysága más és más.
Az egyik véglet amikor defloráláskor nem is vérzik, akadályt nem érzel. A másik véglet amikor orvosi kisműtéttel bemetszést ejtenek a szűzhártyán, mert csakolyan erővel lehetne átszakítani (és iszonyatos fájdalommal járna), hogy súlyos sérülése lenne a nőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!