Kezdek 31 évesen, szűz férfiként begolyózni, és már féltem az agyamat is, mert már minden 2. este azon agyalok, hogy vajon szűz vagyok-e vagy sem, esetleg ez egy rossz tréfa az élettől? Féltem a józan eszemet.
Én is a 30.-at taposom, de hogy az életem elvételén gondolkodnék, mert szűz vagyok? Ekkora baromságot, már ne is haragudj. Engem is zavar a dolog, ahogy az is zavart, hogy diplomával évekig nem kaptam munkát. De addig mentem utána, amíg megoldódott. Ez is pont ilyen. Nem siránkozni kell, hanem pozitívnak lenni, célokat felállítani és elérni.
Ha a szerzetesek is így keseregnek meg megöngyilkolják magukat, ma nem lenne trappista sajt.
5 év és ugyan ott leszek, de hogy ettől életunt meg megkeseredett legyek? HÁHÁ, na azt NEM!
Lehet élvezni az életet egyedül, megkötések meg felelősség nélkül is!
Nem rajtam múlik az emberiség sorsa, de ha rajtam múlna akkor se érdekelne, amíg jó neme az élet így! Nem is kívánok rajta változtatni!
"Azt megértem ha egy lány vár az igaz szerelemre és tartogatja a szüzességét, de azért egy 30 éves férfi ne már! Egy nőt ez zavarba hoz...nem beszélve arról, hogy ebben a korosztályban a nők már elvárnak némi tapasztaltságot a férfiaktól. Tessék ezen elgondolkodni! A saját életeteket csak ti tehetitek jobbá, és ideje lenne cselekedni! Biztos szeretnétek lassan családot, feleséget, gyerekeket. Nagy butaság lenne a fiatalságotokat a félelmekre alapozva elszalasztani, és lemondani ezekről a csodálatos élményekről."
Az én nevemben ne nyilatkozz, én sem akarok egyiket sem (max. ha lesz mit örökségként elhagynom ha feldobnám a bakancsot előtte ráíratom akkor a kutyámra esetleg), és nem fogom ezzel a hülyeséggel lekötni az időt!
Mit értesz "csodálatos élmények" alatt? Azt az undorító tevékenységet ahogy készül a gyerek? Pfej!
Hát speciel ha csak ennyi "bajom" lesz az életben akkor üsse kő.
A kérdezőnek is ezt javasolnám, hogy ne foglalkozzon ezzel, legalább is ennyit ne, mert másképpen tényleg pszichológus lesz a vége ezen a piszlicsárés dolgon való rágódásból. (Egy másik 69-es vagyok.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!