Nektek is rossz volt az első szexuális együtt lét? Írd le, ha szeretnéd!
Muszáj leírnom Nektek,egyszerűen nem bírom kiheverni.Nyáron történt meg, a srác 15 és én is 15 voltam (már 16 :D),rettentően szerelmes voltam belé,nagyon,és akkor már 1,5 hónapja jártunk. Régebb óta is ismertem mert iskolatársam.Előtte nekem senkivel nem volt szexuális kapcsolatom,tehát Ő volt az első.Kezdjük ott hogy Őt már az zavarta hogy nem akartam orálisan kielégíteni még,mert féltem hogy bénázok meg nem jól csinálom stb. És csak azért feküdtem le vele hogy jó legyen neki és féltem hogy elhagyna (mert már 'nem bírom sokáig drágámszex nélkül'),és úgy érzem Ő is csak azért hogy saját magának örömet szerezzen és velem nem törődött se érzelmileg se testileg akkor ez nagyon bosszantó és egyben elkeserítő rá 3 hónapra szakított velem, azért is mert nem volt szex.. és csak most jöttem rá hogy mennyire szerencsétlen voltam/vagyok hogy lefeküdtem egy ekkora ....-vel, azóta mellesleg ha meglátom eláraszt a düh és a harag hogy ezt tette.. és most van barátom akit nagyon szeretek sőt.. ennyire nem szerettem senkit.. és félek a szeretkezéstől.. pont ezért a 'trauma' miatt hogy az első ilyen volt. de mégis a mostani barátomba megbízok és tudom hogy ő máshogy csinálná de van bennem egy kis félelem..
16/L
Nektek is van ilyen sztoritok?
igazán gondolkozhattál volna
konkréta egy egész életet elcsesztél vele ha nem hevered ki
15 voltam.
suli után egy lánnyal megdumáltuk,hogy lepippant engem meg a haveromat.
felmentünk hozzá,lepippantott és amikor leli lőttem a száját,kiment az erkélyre és kiköpte,aztán mintha mi sem történt volna mosolygott tovább.
"és most van barátom akit nagyon szeretek sőt.. ennyire nem szerettem senkit"
Ennyi a válaszom.
Naív butuska vagy, akit a pondró sutyerák fiúcskák fognak állandóan átejteni a palánkon amíg meg nem szakad benned valami és férfigyűlölő nővé fogsz válni aki persze néha szétrakja a lábát félig idegen embereknek ezáltal keresve menedéket az őt ért fiatalkori sérelmek ellen.
De persze lehet, hogy nem így lesz végülis ha hirtelen kicsit érettebbé válnál még lehet esélyed. Plusz ha már most rájöttél hol hibáztál és mik az okai a bizalmatlanságodnak azt már könnyebb kezelni megfelelő gondolkodással. Reméljük a második eshetőség fog fennállni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!