Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Nektek is rossz volt az első...

Nektek is rossz volt az első szexuális együtt lét? Írd le, ha szeretnéd!

Figyelt kérdés

Muszáj leírnom Nektek,egyszerűen nem bírom kiheverni.Nyáron történt meg, a srác 15 és én is 15 voltam (már 16 :D),rettentően szerelmes voltam belé,nagyon,és akkor már 1,5 hónapja jártunk. Régebb óta is ismertem mert iskolatársam.Előtte nekem senkivel nem volt szexuális kapcsolatom,tehát Ő volt az első.Kezdjük ott hogy Őt már az zavarta hogy nem akartam orálisan kielégíteni még,mert féltem hogy bénázok meg nem jól csinálom stb. És csak azért feküdtem le vele hogy jó legyen neki és féltem hogy elhagyna (mert már 'nem bírom sokáig drágámszex nélkül'),és úgy érzem Ő is csak azért hogy saját magának örömet szerezzen és velem nem törődött se érzelmileg se testileg akkor ez nagyon bosszantó és egyben elkeserítő rá 3 hónapra szakított velem, azért is mert nem volt szex.. és csak most jöttem rá hogy mennyire szerencsétlen voltam/vagyok hogy lefeküdtem egy ekkora ....-vel, azóta mellesleg ha meglátom eláraszt a düh és a harag hogy ezt tette.. és most van barátom akit nagyon szeretek sőt.. ennyire nem szerettem senkit.. és félek a szeretkezéstől.. pont ezért a 'trauma' miatt hogy az első ilyen volt. de mégis a mostani barátomba megbízok és tudom hogy ő máshogy csinálná de van bennem egy kis félelem..

16/L

Nektek is van ilyen sztoritok?

2014. jan. 31. 21:18
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
78%

Ha úgy érzed itt az ideje, feküdj le vele :) Nem leszel ettől könnyűvérű (mondom ezt én, aki 18 évesen még szűz voltam :D )

Beszéltél vele a szüzességed elvesztéséről? Ha szeret téged, akkor biztos megérti, hogy neked ezért nehezebb rászánnod magad, és ha kibeszéled neki a félelmeidet, talán még föl is oldja őket.

Aztán sok sikert, és el ne felejts védekezni! :)

2014. jan. 31. 23:29
 12/13 anonim ***** válasza:

Hát én meg beszéltem egy sráccal mi is 15-évesek voltunk, majd meg d...t és utána mintha nem ismerne de maga az aktus is borzasztó volt nagyon fájt nem izgatott föl, neki az volt a fontos hogy ő élvezze, majd közel egy évig senkim nem volt utána szerelmes lettem egy srácba akivel azóta is együtt vagyok 5,5 éve vele nagyon jó a szex, bánom hogy egy ekkor f..fejnek oda adtam magam.

Én barátom mi előtt össze jöttünk tudta mitörtént és nagyon meg ért volt.

2014. febr. 1. 15:36
 13/13 anonim válasza:
talán nem kéne megb..atni magad a váradi vincével és akkor nem lennének ebből gondok
2014. júl. 29. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!