Teljesen szétestem segítség (? )
Figyelt kérdés
Nár lassan egy éve és 7 honapja hogy nincs szex az életemben és már teljesen ki vagyok tőle lelkileg és testileg is. A mostani barátnőmmel már 7 honapja vagyok együtt olyan idős mint én és egyszerüen nem érdekli a dolog (szűz) tegnap mondta hogy kiván engem és ez nagyon felkeltette az érdeklődésem és egyből elterelte a szot valami másra meg azt mondta hogy őt nem érdekli különösebben ez a dolog meg az sem hogy mikor történik meg azé még is csak neki lesz az első én sajnos tettem egy olyan igéretet hogy ilyen téren addig nem közelítek hozzá addig ameddig nem mondja hogy "most szeretné"2014. jún. 19. 09:27
21/42 A kérdező kommentje:
mindig meg kerdezem tőle hogy késze rá és mondog igen a válasz
2014. jún. 19. 09:57
22/42 anonim válasza:
Azért ez elég durva. Sosem csináltad az orált, nem tudod milyen. Elég éretlen lehetsz, ha így gondolkodsz olyan dologról, ami örömet okoz. Érte én, hogy van, aki nem szereti, de szerintem senki sem utasítja el csípőből. Az én barátom imádja :D Amúgy meg ha azt mondja, hogy igen, akkor mi a probléma?
23/42 A kérdező kommentje:
a hogy csak azért mondja hogy igen mert én ezt akarom hallani
2014. jún. 19. 10:44
24/42 A kérdező kommentje:
meg mivel a nővére abban szobában van igy megint nem lehet
2014. jún. 19. 10:46
25/42 anonim válasza:
kamu vagy nagyon gyerek vagy még (=jobb is ha nem szexeltek)
26/42 A kérdező kommentje:
nem vagyk kamu csak egy szeren csétlen b*lfa sz
2014. jún. 19. 10:54
27/42 A kérdező kommentje:
irj uzit majd ott elmondom neked
2014. jún. 19. 10:55
28/42 anonim válasza:
Éretlen vagy te is még a szexhez.
29/42 A kérdező kommentje:
nem vagyok az
2014. jún. 19. 11:54
30/42 A kérdező kommentje:
amugy nem szex hanem szeretkezés mert szerelemből szeretném vele csinálni nem pedig más okbol
2014. jún. 19. 12:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!