Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A haverom teljesen megváltozot...

A haverom teljesen megváltozott és totál bunkó velem mi a fenét csináljak?

Figyelt kérdés

Régen legjobb barátok voltunk ma már rá se ismerek. Mindketten 19 éves szűz srácok vagyunk és ugye mennek a "farokméregető párbajok", ki a jobb. Nehezen oldódok fel, nem megy könnyen a csajozás, de tisztában vagyok magammal és biztos vagyok benne, hogy nincs itt a világ vége, egyszer sikerülni fog :D sok csajnál próbálkoztam, nem volt szerencsém de minden esetből tanultam és erősödtem.

Nála se jobb a helyzet, viszont most facebookon chatel egy macedón!!! lánnyal és szerelmesek elvileg egymásba találkozni akarnak. Amióta őt ismeri bunkózik és többnek tartja magát nálam, állandóan szurkálódó, alattomos megjegyzéseket tesz, pedig a csaj még magyarul se tud és azt is el tudom képzelni, hogy kamu profil XD szerintem nagyon komolytalan, hogy a barátom erre veri a mellét, és nem értékeli, hogy én ennek ellenére kiálltam mellette, amikor szétitta az agyát és ájultan feküdt, hazahoztam és az ágyamban aludt, most meg ellenem fordul. Hamarosan elutazik a csajhoz és ha megtörténik a dolog, félek még beképzeltebb lesz és azt nem tudnám elviselni. Mit tegyek?

2014. máj. 17. 14:21
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
So hardcore
2014. máj. 17. 14:28
 2/5 anonim ***** válasza:
szüneteltesd a vele való találkozásokat stb amíg normális nem lesz
2014. máj. 17. 14:40
 3/5 anonim ***** válasza:
szedj fel valami csajt. a barátod tényleg nagyon meg fog változni. szerintem nem lesz ebből már nagy barátság. esetleg ha nem jön össze neki. szálj be a versenybe!
2014. máj. 17. 14:40
 4/5 anonim ***** válasza:
Vágd pofán. Komolyan. Nekem is volt ilyen pajtim(hasonló területen dolgozunk, szóval nálunk ez volt a farokméregetés tárgya, amikor kikerült a messzi nyugatra egy kiemelkedően jó helyre, kb azonnal megváltozott a viselkedése), a pofán vágás segít. Férfi ember amúgy is így rendezi a nézeteltéréseket.
2014. máj. 17. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:

amikor a haveromnak lett állandó barátnője onnantól folyamatosan az orrom alá dörgölte azt h szűz vagyok

mit tegyél? vess véget a kapcsolatnak csak gondolj bele egy igazi barát cikizne a hibáid miatt? vagy győzd le a saját területén :) vesd bele magad jobban a csajozásba ha van hozzá elég elszántságod

2014. jún. 1. 14:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!