Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy olyan sejtésem hogy a barátnőm eltitkol valamit előlem. Teljesen megváltozott (köröm, haj, öltözés) és szinte mindig dolga van. Szerintetek ki kellene deríteni hogy mivan vagy szakítsak vele?
Utolsó: én is így vagyok a "bnőmmel". Amég ad okot arra, hogy gyanakodjak bármire is (akár harmadik fél, akár egy új barát, barátnő, akár egy új hobbi, bármi), és nem mondja el, addig durván fogalmazva csak szex kapcsolat van köztünk. Ha nincs bizalom, megette a fene.
Kérdező, ez neked is szól. Ha nem bízol benne, az nem normális kapcsolat. Ha nem tudjátok megbeszélni, vagy te is azt választod, hogy hasonlóan teszel rá mint ő rád, vagy kidobod.
Szakítani? Lehet h csak neked akar tetszeni te agyalágyult...
kérdezd meg h mi dolga, azért egy normális párkapcsolatban nem titkolóznak az emberek
ha végképp bizalmatlan vagy akkor lépj be a facebookjába, vagy bízz meg valakit h kövesse
Utolsó, na az az egyik legnagyobb ganéság, mikor a tudta nélkül kutakodsz utána, főleg a facebookján...
10-en évesen én is belenéztem tudta nélkül a bnőm facebookjába, rohadt szemét mocsok dolog volt részemről, ma már nem csinálnék ilyen gyerekes hülyeséget senkivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!