Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj? Vagy ezt tolerálhatná a barátnőm?
Az történt, hogy barátnőm kifestette a körmét ilyen hússzínűre. Baromi gusztustalan, ha hozzám ér. Egy ideig elviseltem, mert előtte műkörme volt, és azt se szerettem , és miattam vetette le. Aztán jött ez a nyers hússzín. És amúgy vega vagyok. Na mindegy.
A többi fiú hogy van vele? Nem undi ha hozzátok ér egy műkörmös kéz?
Barátom ez szánalmas.
Kezdjük ott hogy egy férfi nem ír ilyet hogy undi, másrészt nem tudja mi az hogy hússzín. Nem lehet hogy a rossz csapatban játszol?
Szerintem nincs még 1 heteró(?!) srác a földön, aki ilyenen képes lenne fennakadni. Ha hozzámér a barátnőm, az utolsó dolog amit nézek az a körme.
Nem tudom, hogy egy lakk színe szerinted hogy tud húsra hasonlítani...
Vled van a baj, de csak szimplán megkérhetnéd, hogy fesse másra, mert neked nem tetszik a színe..(egészen hárklis vagy körmökre..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!