Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így velem? :S

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így velem? :S

Figyelt kérdés

sziasztok!

3 hete van barátom, nagyon jól elvagyunk bár még nem ismerjük annyira egymást.van amikor észre sem veszi de nagyon megbánt, akár egy szóval vagy épp a viselkedésével..sajnos elég érzékeny típus vagyok ezért sokmindent a szívemre veszek :/ szerinte hisztizek mindenen...hogy tudnám rádöbbentebi arra, hogy ezek rosszul esnek nekem? azt szeretném, hogy magától jöjjön rá, mert ha én mondom vagy mutatom (pl elsírom magam) akkor az van, hogy hisztizek.nem akarok elérni semmit a sírással mielőtt jönnek itt a kommentek ezzel kapcsolatban.csak nem bírom megállni,hogy ne könnyezzek be :S :((

2013. okt. 31. 22:07
 1/1 anonim ***** válasza:

hátha könnyezel mert megbántott és utána még hisztisnek is hív akkor egy farok :)

persze más kérdés hogy mennyire durva dolgokat mond

2013. okt. 31. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!