Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Normális ha így viselkedik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha így viselkedik velem a volt barátom? Mit jelent ez?

Figyelt kérdés

lassan 1 éve már hogy összejöttek egyik osztálytársammal...nem volt hosszú,és nem is volt igazán tartalmas kapcsolat...mégis mostanában nagyon furcsán viselkedik...egy ideje megint nagyon jól kijövünk...s ezt nem arra értem hogy megkérdezi hogy hogy vagyok...hanem egész nap elvagyunk,sokat dumálunk,érdekli hogy mi van velem...és fizikailag is közeledik...ha elmegyek mellette mindig hozzám ér,megbök,vagy csak elém áll(ez vicces,de gyakran hozzáér a fenekemhez)

ma pl együtt sétáltunk haza felé,ölelész is kaptam

mit akar ez jelenteni? baráti vagy annál kicsit több ez a közeledés? :/...

(mellesleg nem csak én vettem észre h fura...mások is mondták)

2013. okt. 17. 16:14
 1/7 anonim ***** válasza:
ki szakított kivel?
2013. okt. 17. 16:19
 2/7 A kérdező kommentje:
inkább közös megbeszélés volt a szakítás...egy időbe nagyon lapos volt a dolog,nem is beszéltünk napokig...aztán leültünk és megbeszéltük hogy vége...
2013. okt. 17. 19:05
 3/7 anonim ***** válasza:

szerintem simán lehet hogy baráti

de az is lehet hogy bepánikolt amikor elkezdtetek beszélgetni arról hoggy szakítsatok és ezért mondta ő is hogy szakítsatok és lehet hogy azóta is tetszel neki csak nam meri kimutatni mert attól fél hogy neked ő nem tetszik

2013. okt. 19. 13:23
 4/7 A kérdező kommentje:
és hogy derítsem ki hogy melyik válzotat igaz?...attól félek hogy tényleg félre értem a dolgot,és nagyon ciki lenne :/ tippek?
2013. okt. 19. 14:36
 5/7 anonim ***** válasza:
de neked tetszik mert ha igen akkor próbálkozz nála és majd meglátod hogy neki tetszel e vagy nem
2013. okt. 19. 15:26
 6/7 anonim válasza:
Szerintem baráti... Max még érez lehet valamit irántad de lehet h csak viccnek szánja.. Én azt mondom hogy próbáld meg vele ezt megbeszélni!
2013. okt. 19. 15:27
 7/7 A kérdező kommentje:

őszintén én szeretném megpróbélni még egyszer vele...de attól félek hogy csak barátilag,vagy viccből csinálja :/...

hogy beszéljem meg vele?...félek hogy mit mondana :(

2013. okt. 19. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!