Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek miért viselkedik így a volt barátom?
Figyelt kérdés
Már olyan 3 hónapja szakított velem, én elfogadtam. A lényeg hogy egyik hétvégén egy kocsmában voltam a barátaimmal , és feltölttem egy képet egy haverommal, amint éppen puszit nyomok az arcára. ( nekem ő tényleg csak haverom és nem is féltékenykedésnek szántam mivel nem is ismerősöm már a volt barátom Fb-n). És odaírta a képem alá a volt pasim, hogy "love". Nem értem minek van erre szükség amikor ő szakított velem.
Egyébként megkell hogy jegyezzem azt hogy nyáron a barátnőmtől kérdezte meg hogy mivan velem, és amikor egy társaságban vagyunk akkor állandóan féltékenyen néz engem.
2013. okt. 15. 20:33
1/2 anonim válasza:
Pfff gyerekek nőjjjjetek már fel könyörgöm.
Adja Isten hogy egyszer összeomoljon az a hülye facebook, tuti sok öngyilkos lenne...de annyi baj legyen.
2/2 anonim válasza:
Nem akar téged többé, de irigykedik ha mással lát. Magában még nem tudta lezárni a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!