Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeret még a barátom? Vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeret még a barátom? Vagy miért viselkedik így? Nagyon fontos!

Figyelt kérdés
18 éves vagyok, 2 éve vagyok együtt a barátommal, ő 20 éves. Egy ideig jó volt minden, de egy hete nagyjából furcsán viselkedik.. meghívtak a rokonai több helyre, mégse visz magával soha, nem keres, hazudozik hogy majd ír, stb.. ma is esküvőn volt, lett volna lehetősége hívni vagy írni, ő nem tette. Sokára válaszol Facebookon is, egyszóval furcsa a viselkedése mindenben.. Ballagására se hívott, helyhiányra hivatkozott, szalagavatójára se.
2013. jún. 15. 22:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezer és ezer oka lehet, ne ide írj, hanem tőle kérdezd meg...:)
2013. jún. 15. 22:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Lehet csak szegyenli a rokonait, vagy csak egyet kozulluk. Mind, amit felsoroltal olyan esemeny, amire altalaban sok-sok csaladtag eljon es lehet van egy koztuk, aki furan viselkedik es fel, hogy rosszul reagalnal ra. (pl: van egy idosebb noi rokon, akirol tudja, hogy piszkalna teged es ettol akar megkimelni) Csak egy otlet, lehet teljesen mas oka van, kerdezd meg tole, hogy miert csinalja ezt. (ne szamonkeres legyen, csak erdeklodj)
2013. jún. 15. 22:54
 3/5 A kérdező kommentje:
Megmondta a facebook jelszavát, rá pár napra megváltoztatta
2013. jún. 15. 22:58
 4/5 anonim ***** válasza:
2es vagyok. En eleve meg sem adtam volna. Annyit megtanultam a nettel kapcsolatban (szerencsere nem sajat peldabol), hogy senkinek semmilyen jelszavadat NE add meg. Mindegy ki az illeto, mindegy milyen joba vagytok. Ezen ne lepodj meg, termeszetes.
2013. jún. 15. 23:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy másik csaj van a dologban, beszélj vele.
2013. jún. 16. 08:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!