Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka hogy így viselkedik? (FONTOS! )
egy lány.
évek óta ismerjük egymást de most fordult komolyabbra pár hónapja,minden nap írtunk egymásnak,mert távol lakunk egymástól terveztük a jövőt sokszor,ő is nagyon boldog volt,mindig azt írta hogy örül ha a jövőnkről beszélünk,hétvégente találkoztunk,szülőkkel is,majd óriási döbbenetemre feltöltött egy képet egy fiúval csókolózik nem hittem a szememnek,letiltott az adatlapjára az SMS-re nem válaszol,miért????????? 2 napja még minden rendben volt,mi oka lehet ez a hirtelen változás,azt mondta hogy csak engem szeret,és nincs másik fiú az életében.ti viselkedtetek így valaha is csajok? nem haragszom csak szeretném tudni az okát.
Csak szórakozott veled.......
Sajnálom....
Az ilyen nem érdemelem semmit, ne bánkódj miatta....
Ez egy komolytalan lányka lehet...és az is a viselkedése alapján...Hány éves,arra kíváncsi lennék...
Kihasználta,hogy nagyon szerelmes vagy belé...
Sajnos,el kell őt felejtened,még mindig jobb,hogy most derült ki,mintha akkor derült volna,amikor már menyasszony és így tovább...
21 éves!
és ezt hónapokig csinálta de miért?
hogy lehet valaki ennyire szemét?
én soha nem bántottam őt,mindig őszinte voltam hozzá.
sokszor éreztem hogy valami nem ok vele,de amikor rákérdeztem azt mondta,hogy ő nem játszik velem,és bízzak benne.
Mert egy komolytalan *******!
Nem etikus dolog,amit csinált,lehetett volna több esze is...de úgy tűnik IQ-ja meg se üti a 10-et se....
Próbáld meg elfelejteni...hiába a miértek,sosem kapod meg rá a választ...Komolytalan...nem való hozzád...és örülj neki,hogy derült ki,mintsem később.
Tudom,hogy nagyon rossz dolog...és marha ... érzés...
köszönöm a válaszokat,hát nem könnyű,mert képzeletben az ember tervez,és az szerte foszlik ilyenkor.
legalább írt volna,hogy vége vagy valami,de semmi reakció nem értem.
pfff....nagyon hasonló szituban vagyok én is.és folyamatosan keresem a miérteket,de sajnos nem kapok rájuk választ.:((((((ha van kedved velem erről beszélgetni,írj privátot.
27/L
persze hogy aztán átverhess,köszönöm elég volt :(
tudom,hogy ez is az élet része,de hogy lehetnek ilyen emberek? felnőttek ráadásul,elhiteti valakivel hogy szereti aztán nem kommunikál többet vele milyen dolog ez? :(
ez még a megcsalásnál is szemetebb dolog szerintem. tudta hogyan érzek iránta.és kihasználta ezt,írták sokan egy még éretlen meg buta,szerintem meg pont hogy nagyon okos,és tudta mit csinál. csak nem értem miért,én soha nem bántottam őt,vagy ilyesmi,akkor mire volt ez jó?és az ilyen emberek hogy tudnak tükörbe nézni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!