Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedik így a barátom? Fontos!
Lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal, sok szakításon túl vagyunk már, elég hullámzó a kapcsolatunk, egy ideje szerencsére jól megvagyunk. 1x kenyérre lehet kenni, utána kedvetlen lesz, amikor nála vagyok akkor pedig bújik, mondogatja hogy szeret, de nagyon könnyen megsértődik. Iszonyatosan féltékeny, ha egy srác megnéz a kocsiból, már szólogat neki, hogy mit nézed?! Valahányszor össze kapunk, általában mindig bennem keresi a hibát.. Tudom, tudom, megint a Facebook.. De van hogy látta de nem válaszol, vagy csak sokára.
Miért ilyen? Valahányszor beszélek vele, azt mondja nem flegma, stb..
18L/20F
"Lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal, sok szakításon túl vagyunk már"
Te tudod mi az a szakítás? Abból általános esetben egy jut minden kapcsolatra, nem pedig délutáni unaloműző elfoglaltság heti egy alkalommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!