Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik így a barátom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik így a barátom? Fontos!

Figyelt kérdés

Lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal, sok szakításon túl vagyunk már, elég hullámzó a kapcsolatunk, egy ideje szerencsére jól megvagyunk. 1x kenyérre lehet kenni, utána kedvetlen lesz, amikor nála vagyok akkor pedig bújik, mondogatja hogy szeret, de nagyon könnyen megsértődik. Iszonyatosan féltékeny, ha egy srác megnéz a kocsiból, már szólogat neki, hogy mit nézed?! Valahányszor össze kapunk, általában mindig bennem keresi a hibát.. Tudom, tudom, megint a Facebook.. De van hogy látta de nem válaszol, vagy csak sokára.

Miért ilyen? Valahányszor beszélek vele, azt mondja nem flegma, stb..

18L/20F

2013. márc. 19. 16:55
 1/4 anonim ***** válasza:
71%

"Lassan 2 éve vagyok együtt a barátommal, sok szakításon túl vagyunk már"

Te tudod mi az a szakítás? Abból általános esetben egy jut minden kapcsolatra, nem pedig délutáni unaloműző elfoglaltság heti egy alkalommal.

2013. márc. 19. 16:57
 2/4 betlindis ***** válasza:
100%
azért viselkedik így, mert hülye. és te is az vagy, ha vele maradsz. a szakítás az szakítás, csatlakozom az előttem szólóhoz.
2013. márc. 19. 17:00
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
amelyik kapcsolatban több szakítás és utána békülés van eleve nem lehet harmonikus
2013. márc. 19. 17:00
 4/4 anonim ***** válasza:
Nemlenne féltékeny, ha nemadnál rá okot !
2013. márc. 19. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!