Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért viselkedik igy velem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedik igy velem a volt baratom?

Figyelt kérdés
2 évig voltunk együtt,a kapcsolatunk sosem volt felhőtlen,rengeteg embernek köszönhetjük,hogy nem vagyunk együtt,mert ő mindenkinek hitt csak nekem nem és folyton vitazott velem,én pedig egy nagyobb veszekedesunk utan kiraktam.Ez 4 honapja volt.2 hónapig nem is beszeltunk,de az utobbi időben szoktunk talalkozgatni,elszoktam menni hozzá.Mindig ő hiv engem,de mindig kihangsulyoza,h nem akar velem kibékülni,meg,ha elmek folyton azt hajtogasa,h mennyire nem erdeklem már,meg tőle akarmi lehet velem,10 perc mulva meg hozzam bujik és mondja,hogy ugy velem szeretne lenni,de nem lehet.Tegnap pl mellete ültem es valami csajal dumalt telón ,halalossan fájt,de nem szoltam ,mert mar nem az en dolgom,később előttem csetelt valami csajal,az sem volt mindegy,de amikor nekem irt egy csavo smst ő meg latta kiakadt,majdnem kizavart.Annyira nem értem a viselkedeset,mindek hiv,ha nem szeret meg nem akar velem lenni.En nagyon szeretem és szeretnek vele lenni és meg bantam h ott hagytam,de nem csak en voltam a hibas,de nem merem neki beismerni,mert felek,h kiröhög,mert ugy érzem neha sosem szeretett
2013. jún. 11. 11:10
 1/4 A kérdező kommentje:
+ és amikor reggelente felkelek és arra gondolok,h nem fogom latni ugy érzem,hogy élni sincs kedvem,pedig amikor együtt vagyunk most szakitas utan vitazunk,de akkor is jobb vele ,mint nelkule.Halalossan szeretem:(
2013. jún. 11. 11:15
 2/4 anonim válasza:
Valld be neki hogy megbántad a szakìtást és hogy szereted!
2013. jún. 11. 11:24
 3/4 anonim ***** válasza:
Pedig egyszerű: veled akar lenni, csak gyáva ezt kimondani. Félti a méltóságát, fél a pofára eséstől, ezért kibiztosítja magát, hogy ő eleve nem is akar veled összejönni, de közben mindent elkövet, hogy "véletlenül" összejöjjetek.
2013. jún. 11. 11:28
 4/4 anonim ***** válasza:
Talán ha őszintén kiöntenétek egymásnak a szíveteket és tisztáznátok a helyzetet,nem lenne annyira bonyolult.Magatoknak gyártjátok a problémákat.Ahelyett,hogy szépen,felnőtt módjára megbeszélnétek a dolgokat,és kibékülnétek.
2013. jún. 11. 11:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!