Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen velem? Én mindig utolsó vagyok neki.
Figyelt kérdés
A páromról van szó. Úgy érzem nem vagyok neki elég fontos. Szóval megbeszéltük ma, hogy elmegyünk együtt bevásárolni mert holnapra is kell venni dolgokat. Ő éjszakás volt és azt mondta nem bír felkelni (amit meg is értek),de tegnap műszak előtt még elmentek sportolni is, ma délelőtt meg egy játék miatt is felkelt és nem értem, hogy akkor miattam miért nem teszi meg?! Elmennék én egyedül is, de kellene innivaló stb.. és betegen most nem bírom haza hozni. De ez csak egy példa a sok közül. Sportolni elmegy a mással ha hívják de ha nekem megígéri mindig lemondja azzal, hogy most nincs kedve. De ha másnak ígéri meg még miattam sem mondaná le. Már úgy érzem, neki nem vagyok elég fontos. Megértem, hogy ilyenkor fáradt nem is erről van szó, hanem mondjuk mikor hétvégén nem dolgozik akkor is ez van. Házimunkát is egyedül végzek munka után. Igazából nem várom el tőle, hogy besegítsen de néha jól esne törődésből. Ti mit gondoltok, miért lett ilyen? Mit lehet tenni? Köszönöm előre is.2013. okt. 31. 15:14
1/3 anonim válasza:
Miért nem beszélitek meg? És miért nem várod el, hogy besegítsen? Ő is ott lakik, neki is bele kéne adnia a maga részét. Lehet túlságosan kinyalod a seggét. Ülj le vele és beszéljétek meg.
2/3 A kérdező kommentje:
Bocsi kihagytam, hogy ezerszer próbáltam vele megbeszélni de csak ült és játszott a gépen miközben én mostam, mosogattam, elpakoltam a ruhait, főztem, porszívóztam és felmostam. Így van, már azt se várom el, hogy bármit megcsináljon hiába itt lakik. És sajnos, de igazad van.. megszokta, hogy minden "alá" rakok, de ő meg ezt elvárja. Bár nem vagyok hülye nem csinálok meg neki mindent, de a rendetlenséget nem bírom.
2013. okt. 31. 16:08
3/3 anonim válasza:
Szerintem jóideig ne moss és főzz rá. Hátha akkor észbe kap. Már ha a megbeszélés tényleg nem segít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!