Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 25 évesen még szűz vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 évesen még szűz vagyok, illetve nincsen önbizalmam, és nincsen baráti köröm akkor mit tehet az ember?

Figyelt kérdés

El kéne mennem egy hivatásoshoz?

Azért teszem fel ezt a kérdést mert nehéz elhinnem ezt az egész életnek nevezett szürke felhőt amiben vagyok.

Mindenki a pozitív gondolkodással jön, de az ember nem lesz túl pozitív amikor mindenki elutasítja vagy lerázza. És nyilván bennem van a hiba, beennem és a depressziómba a különcségembe, a zárkózottságomba.

Sokan tényleg a pénz, és karrier szempontjából választanak párt. Olyat akire felnézhetnek, mint "férfi" a "maradék" aranyos lányok pedig rég kapcsolatban vannak nem véletlenül.. A depresszió pedig a magányból fakad, igyekszem elleplezni természetesen.

Amikor próbálkozok valakinél és utána szó nélkül épít le mindenféle különösebb ok nélkül akkor tényleg nagyon elmegy a maradék életkedvem is.

Tele vagyok egyre erősödő önpusztító gondolatokkal.

Ki hagyna az út szélén heverni egy gyémántot..? És nyilván sokan akarnak "maguknak gyémántot" viszont nem juthat mindenkinek.

2012. okt. 14. 20:01
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Hát igen, ideje lenne már.

Menj el de ne utcaihoz hanem házhoz.

Más lesz utána a világ.

2012. okt. 14. 20:02
 2/17 anonim ***** válasza:
Vegyél egy kutyát,vagy qrvázz,nem kell ezt annyira túl bonyolítani.
2012. okt. 14. 20:04
 3/17 A kérdező kommentje:

Gondolod hogy ez megszünteti az önpusztító depressziómat..?

Én társra vágyom ez a célom csak egyszerűen az istennek sem akar összejönni.. mintha meg lennék átkozva vagy lehet annyira idétlen fejem van annyira szürke unalmas semmitérő ember lennék aki messziről elkerülendő már magam sem tudom

2012. okt. 14. 20:05
 4/17 anonim ***** válasza:

Sokan fognak támadni hogy ez nem old meg semmit!

De b@sszus IGENIS megoldja!

Ideje dugnod.

ÉS igen fel fogja oldani.

De mindjárt jönnek majd az álszent dumáikkal h semmin sem változtat majd :)

dehogynem...

2012. okt. 14. 20:07
 5/17 anonim ***** válasza:
jah igen, utána jobban mersz majd közeledni a lányokhoz is...
2012. okt. 14. 20:08
 6/17 anonim ***** válasza:
Amit az előző ír nem hülyeség. Én is sokkal jobban ismerkedek mióta nem vagyok szűz.
2012. okt. 14. 20:13
 7/17 anonim ***** válasza:
54%

Értsétek már meg fiúk! Nem ok nélkül pattintunk le valakit. Nem érdekes a számunkra. Nem biztos, hogy a különcség az ok, de ne akard már, hogy egy depis zárkózott sráccal kezdjek.

Ha teli vagy önpusztító gondolatokkal, akkor menekülnék még a közeledből is, nehogy csak a szele is megérintsen. Neked egy Teréz anyára lenne szükséged. Sajnos Ő már meghalt.

2012. okt. 14. 20:14
 8/17 anonim ***** válasza:
Szánalom a köbön el ne menj ribanchoz! Keres egy csajt ha senkinek nem tetszel így jártál!
2012. okt. 14. 20:22
 9/17 anonim ***** válasza:

Aztán, ha megjártad a k.rvát, jól titkold el!

Mert, ha egy valamirevaló, kicsit is értelmes nő meghallja, hogy pénzért szexuális szolgáltatást vettél igénybe (=árucikknek néztél egy húsvér embert...),

soha a büdös életbe nem fog kezdeni veled!

Én biztos, hogy messzire elkerülnélek.

2012. okt. 14. 20:28
 10/17 A kérdező kommentje:

7,8!

Veletek akkor s kezdenêk ha ti lennétek az utolsó nők a földön. Szerencsére nem mindeki ilyen önhitt és "rosszindulatú";.

2012. okt. 14. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!