Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Abortusz után, ha már nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Abortusz után, ha már nem szerelmes az ember az is a PAS eggyik következménye?

Figyelt kérdés

A barátnőm három hónapja esett át egy abortuszon,amit inkább ő szeretett volna ! Próbálok megtenni mindent érte ,mert nagyon szeretem és is szeret engem - de már nem szerelmes ! Mielőtt elmentünk volna abortuszra mi voltunk az eggyik legszerelmesebb pár !!! Saját bevallása szerit változni akar ,de nem megy neki !

Mit tegyek ? Járt valaki hasonló cipőben ? Csak pillanatnyi érzés számára, fog tudni változni ?

2012. okt. 8. 11:10
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
ne haragudj, megkérdezhetem hogy mi az a PAS?
2012. okt. 8. 11:15
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez amiatt van főleg mert ez nagyon nehéz lelkileg egy nőnek. Lehet csak idő kell neki és a támogatásod hogy érezze te még szereted és támogatod mindeben.
2012. okt. 8. 11:16
 3/13 A kérdező kommentje:
Támogatom mindenben !!! És remélem válltozik minden !!! Nem akarom őt is elveszíteni :-(
2012. okt. 8. 11:21
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Nézd el neki ...!

Elég nagy trauma érte ezzel az egész dologgal kapcsolatban!

Ha mellette állsz, támogatod és legfőképpen érezteted vele, hogy mennyire fontos neked és szereted, ugyanolyan lesz minden, mint ezelőtt!

19/L

2012. okt. 8. 11:29
 5/13 A kérdező kommentje:

És mondtam neki ,hogy gondoltam hogy ezzel fog járni! Szeretem és eszt gyakran mondom neki ! Ő is szeret csak fél tőlem :-(.

Nem tudom mi volna a jó , hogyan segithetnék neki ,azért is tettem fel eszt a kérdést hogy biztatást és tapasztalatokat kapjak .

2012. okt. 8. 11:38
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Hogy erted, hogy fel toled?

Ez nagyon megterhelo a nonek, mint lelkileg, mint fizikailag, szerintem legyel turelemmel.

2012. okt. 8. 12:26
 7/13 A kérdező kommentje:
úgy ártem ,hogy szeret de ha átölelem , nem tud visszaölelni , ha szájon csókolom hagya, de a látom neki nem esik jól és fél .
2012. okt. 8. 12:40
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy fél töled. (Valoszinüleg?) te ejtetted teherbe, miattad kellett neki átmenni egy olyan torturán, amit nem kiván magának ismét. Nem fogja gyorsan megemészteni, akármennyire is szeret.
2012. okt. 8. 12:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Adj neki idot, es kiderul. Sajnalom, remeljuk minden rendbe jon.
2012. okt. 8. 13:15
 10/13 anonim ***** válasza:

PAS? lehet, hogy túl kocka vagyok, de az nekem .pas kiterjesztés XDD

Bár én még nem voltam érintett a témában, szerintem minden nagyon kellemetlen élmény után (abortusz, erőszak, stb.) az ember zárkózottabbá válik.. Én legalábbis biztos nem igazán tudnék kimutatni semmilyen érzelmet. Adj neki időt :)

19/L

2012. okt. 8. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!