Mennyibe kerül hogy az ember felturbózza magát kicsit? Köröm, ruha, kis szoli?
Köröm: kb 2500ft-tól kezdődik.
Szoli:függ a mostani színedtől,1-2 alkalom ,ha 5 percre mész 1000ft max..
Ruha:nézz szét a terranovában,vagy a jeans clubban.én mindig ott vásárolok,és nagyon jó árban vannak.(legutóbb a terranovában vásároltam(blahán),vettem egy farmert 300ért,egy farmer szoknyát 2500ért,1 rövid feket farmert 2000ért,egy strannadrágot 890ért..és egy csomó ujjatlat felsőt 990ért:)
előző vagyok:szerintem vegyél magadnak 1-2 nadrágot,1-2 felsőt,esetleg egy új cipőt:)
amúgy hány éves vagy??
3 jó minőségű körömlakk: kb 5.e ft
ruha:10ből megvan egy turicsomag
szoli: felesleges.
Ha olcsón akarod megúszni menj angol/holland turiba. Tegnap vettem pont 200 forintért Mangó pólót, 1000ért H&Mes szoknyát, 15ért Zara gatyát. Egyáltalán nem látszik rajtuk hogy turisak, egy csomó munkatársam azt hiszi hogy butikban vásárolok. Sebaj, hadd higgyék.
1-2 új nadrág, 3-4 új póló meg esetleg 1 miniruha. Szerintem ha szerencséd van, 5-6000 forintból meg tudod oldani. Ha picit puccosabb turi akkor 10 000ből.
Szoli helyett inkább feküdj ki a napra, az ingyen süt. Nyár van, az ég szerelmére.
panelba lakom, erkély nincs :) én meg a parkba tuti nem fekszem ki :))))))
Köszi a válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!