Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 25 évesen még szűz vagyok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 25 évesen még szűz vagyok, illetve nincsen önbizalmam, és nincsen baráti köröm akkor mit tehet az ember?

Figyelt kérdés

El kéne mennem egy hivatásoshoz?

Azért teszem fel ezt a kérdést mert nehéz elhinnem ezt az egész életnek nevezett szürke felhőt amiben vagyok.

Mindenki a pozitív gondolkodással jön, de az ember nem lesz túl pozitív amikor mindenki elutasítja vagy lerázza. És nyilván bennem van a hiba, beennem és a depressziómba a különcségembe, a zárkózottságomba.

Sokan tényleg a pénz, és karrier szempontjából választanak párt. Olyat akire felnézhetnek, mint "férfi" a "maradék" aranyos lányok pedig rég kapcsolatban vannak nem véletlenül.. A depresszió pedig a magányból fakad, igyekszem elleplezni természetesen.

Amikor próbálkozok valakinél és utána szó nélkül épít le mindenféle különösebb ok nélkül akkor tényleg nagyon elmegy a maradék életkedvem is.

Tele vagyok egyre erősödő önpusztító gondolatokkal.

Ki hagyna az út szélén heverni egy gyémántot..? És nyilván sokan akarnak "maguknak gyémántot" viszont nem juthat mindenkinek.

2012. okt. 14. 20:01
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Már bocsi de nagy hülye vagy ha hallgatsz azokra akik ku.vázásra buzdítanak, csak magadat alázod meg!De ha nagyon akarod és van hited kitartásod akkor sors megoldja azt ,hogy találj társat magadnak. Ja és ha tényleg úgy érzed hogy nagy a baj akkor azt a pénzt amit ku.vára költenél inkább szánd egy pszichológus szakemberre.
2012. okt. 14. 20:33
 12/17 anonim ***** válasza:
46%
Nem tudom miért lenne szégyenleni való,hogy ha valaki qrvázik,nekem sem okozott soha gondot a csajoknál.Senki nem lehet annyira csúnya,hogy senkinek se kelljen 25 éves koráig,de lehet valaki annyira negatív és önbizalomhiányos hogy ne kelljen senkinek.
2012. okt. 14. 20:41
 13/17 anonim ***** válasza:

nem állt szándékomban bántani téged, de ha így viselkedsz továbbra sem lesz szerencséd. Hallgasd csak a hüly ébbnél

hüly ébb válaszokat és dugd a homokba a fejedet. Az biztos segíteni fog.

2012. okt. 14. 20:45
 14/17 anonim ***** válasza:
ja persze a sors meg f@szságok...akkor lehet h várhatsz még 25 évet..
2012. okt. 14. 20:49
 15/17 A kérdező kommentje:

Semmi baj.

A baj az hogy mindezekkel együtt nem tudok megbékélni magammal. Próbálkozok de mindig elutasitás a vége. Akkor csal nem stimmel velem valami..

2012. okt. 14. 20:54
 16/17 anonim ***** válasza:
Ku*vázás nem fogja megoldani a helyzetedet. Attól mert kifizetsz X ezret, elmész 1 perc alatt, attól még nem lesznek se barátaid, és ugyanolyan önbizalom hiányos leszel, sőt lesz még 1 nagy bajod!!! hiányozni fog a szex! Na meg ugye a lelkiismeret (látom rengeteg emberből hiányzik) hogy te fizettél valamiért amit más ingyen és rendszeresen kap meg! Na ha van lelkiismereted akkor ez végképp ki fog készíteni.
2012. okt. 15. 10:11
 17/17 anonim ***** válasza:
Amúgy meg csak azok ajánlják a k*vázást, akik hasonlóan bénák, és végtelenül lusták megdolgozni valamiért ami tartós. Inkább elmennek és megveszik!
2012. okt. 15. 10:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!