Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 25 évesen még szűz vagyok, illetve nincsen önbizalmam, és nincsen baráti köröm akkor mit tehet az ember?
El kéne mennem egy hivatásoshoz?
Azért teszem fel ezt a kérdést mert nehéz elhinnem ezt az egész életnek nevezett szürke felhőt amiben vagyok.
Mindenki a pozitív gondolkodással jön, de az ember nem lesz túl pozitív amikor mindenki elutasítja vagy lerázza. És nyilván bennem van a hiba, beennem és a depressziómba a különcségembe, a zárkózottságomba.
Sokan tényleg a pénz, és karrier szempontjából választanak párt. Olyat akire felnézhetnek, mint "férfi" a "maradék" aranyos lányok pedig rég kapcsolatban vannak nem véletlenül.. A depresszió pedig a magányból fakad, igyekszem elleplezni természetesen.
Amikor próbálkozok valakinél és utána szó nélkül épít le mindenféle különösebb ok nélkül akkor tényleg nagyon elmegy a maradék életkedvem is.
Tele vagyok egyre erősödő önpusztító gondolatokkal.
Ki hagyna az út szélén heverni egy gyémántot..? És nyilván sokan akarnak "maguknak gyémántot" viszont nem juthat mindenkinek.
nem állt szándékomban bántani téged, de ha így viselkedsz továbbra sem lesz szerencséd. Hallgasd csak a hüly ébbnél
hüly ébb válaszokat és dugd a homokba a fejedet. Az biztos segíteni fog.
Semmi baj.
A baj az hogy mindezekkel együtt nem tudok megbékélni magammal. Próbálkozok de mindig elutasitás a vége. Akkor csal nem stimmel velem valami..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!