Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Teljesen szétestem segítség (? )

Teljesen szétestem segítség (? )

Figyelt kérdés
Nár lassan egy éve és 7 honapja hogy nincs szex az életemben és már teljesen ki vagyok tőle lelkileg és testileg is. A mostani barátnőmmel már 7 honapja vagyok együtt olyan idős mint én és egyszerüen nem érdekli a dolog (szűz) tegnap mondta hogy kiván engem és ez nagyon felkeltette az érdeklődésem és egyből elterelte a szot valami másra meg azt mondta hogy őt nem érdekli különösebben ez a dolog meg az sem hogy mikor történik meg azé még is csak neki lesz az első én sajnos tettem egy olyan igéretet hogy ilyen téren addig nem közelítek hozzá addig ameddig nem mondja hogy "most szeretné"
2014. jún. 19. 09:27
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
nyáriszünet -.-"
2014. jún. 19. 13:34
 32/42 A kérdező kommentje:
hiába nyári szünet ha nem megy bele a dologba én meg erőltethetem akár mennyire a dolgot az hogy lesze valami az rajta függ
2014. jún. 19. 13:41
 33/42 anonim ***** válasza:

VELE KÉNE MEGBESZÉLNED! Nem itt gyk-n értetlenkedni és kamuzni vagy ha ennyire zavar a dolog hajítsd ki a pics.ába (NE írdd azt, hogy: dehát szeretem) és használdd a jobb kezed, amíg fel nem nősz és képes vagy egy normális kapcsolat kialakítására. (NE írdd , hogy ez normális mert nem az).

A csajod szűz, lehet még prűd is, de egy tinikislányban tombolnak a hormonok, ha így sem tudtad elérni, hogy beinduljon és kívánjon, akkor öcsém te tényleg egy balf.asz vagy! :)

2014. jún. 19. 14:03
 34/42 A kérdező kommentje:
de ha nem kommentál akkor hogy izgassam fel ha nem mondja hogy akkor csokolj itt mert ez jo vagy simizd itt vagy markoljad akkor hogy csináljam????
2014. jún. 19. 14:22
 35/42 A kérdező kommentje:
de mondegy béna vagyok az egészhez
2014. jún. 19. 14:23
 36/42 A kérdező kommentje:
nem nekem valo azt se tudom minek kezdtem bele egyáltalán ebbe a dologba
2014. jún. 19. 14:24
 37/42 anonim ***** válasza:

Te tényleg tök szerencsétlen vagy, ami nem - annyira - gáz, a nagyobb gond, hogy nem is AKARSZ rajta változtatni. Istenem, ő nem fog kezdeményezni, még nálad is jobban fél mindentől. NEKED kell rávezetned, de úgy tűnik, eléggé éretlen vagy hozzá.

Kezdd el simogatni, csókolgatni, venni fogja a lapot.

Ha meg nem csinálod, akkor nem kell itt rinyálni, és a barátnőd is jobban járna egy értelmes pasival.

2014. jún. 19. 16:15
 38/42 A kérdező kommentje:
tudom balfa sznak tartotok
2014. jún. 19. 16:41
 39/42 A kérdező kommentje:
de ez nekem uj és tökre nem vágon hogy mi van
2014. jún. 19. 16:43
 40/42 anonim ***** válasza:
mert az is vagy...
2014. jún. 19. 16:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!