Miért hiszik azt hogy r_banc vagyok?
Figyelt kérdés
Nem értem hogy r_bancoznak le mikor szűz vagyok.. tudtommal így nem lehetek az:DD Mitől lesz akkor valaki r_banc??
Igazából az a legnagyobb problémám hogy megelőz a (hamis) hírem, és mikor városon belül ismerkedek sokan mondják hogy azt hallották hogy én egy r_ibanc vagyok. Persze mikor megismernek akkor rájönnek hogy nem de nekem mégis rossz érzés.. Mit tehetnék? 14/L
2014. jún. 8. 09:33
41/76 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy igazad van :/ Ez ellen viszont sajnos nem tudok tenni, mert mindenol ez van.. ha nem lenne ekkora mellem azt se tudnak hogy letezem sajnos mindenki ezzel foglalkozik
2014. jún. 8. 13:49
42/76 anonim válasza:
és még te is... hát így végig olvasva kedves, az én szemembe is egy elég nagy pipacs vagy, nekem 8 éve van élettársam gyönyörű, és sosem volt ilyen vagy hasonló problémája... vajon miért??? :D 23F
43/76 A kérdező kommentje:
15 éves korotoktól együtt vagytok?*___* még nagyon sokáig! Gratulálok hogy megtaláltad a neked gyönyörű nőt nagyon szerencsés vagy:)
2014. jún. 8. 14:19
44/76 anonim válasza:
Tudod nagyon sajnállak h a reklámok után mész... "Így kell kinézni" Hát sztem meg NEM. Ha az én gyerekem ugy menne iskolába h a fél cs.cse kint van,a gatyából a fél feneke kilóg ugy szájon vágnám h utána 2x meggondolná mit vesz fel... Szomorú h a te szüleid nem tanítottak meg arra hogyan kell iskolába járnia egy 14éves GYEREKNEK!!! Sőőőt ha mindenki r_bancnak néz akkor valószínű nagyon is meg van rá az okuk. Ahogy eddig leirtad magad kétlem hogy te egy kis nyuszika vagy...Nem kell kidobálni a melleket meg a popsit mutogatni 14évesen. Smink??? Minek?!?! Ilyen idős korunkban mi még nem azzal voltunk elfoglalva mennyire dobjuk ki amink van... :/ Az én meglátásom szerint egy beképzelt kis tizenéves gyerek vagy,aki kicsit sokat képzel magáról.Ha vissza veszel az arcodból lehet nem lenne ennyi negatív vélemény rád. Nem vedd annyira zokon de nekem ez a véleményem... 26/N
45/76 A kérdező kommentje:
Ami azt illeti a szüleim nagyon figyelnek rám:) nem sűrűn járok kivágott pólókban iskolába, trikót pedig egyátalán fel sem vehetek:) de most a szüleim is örülnek hogy van önbizalmam, barátaim meg minden.. mert 12éves koromban nagyon mély depresszióban voltam úgy éreztem nincs értelme az életemnek nagyon rossz volt:( amúgy még annyit hozzáfűznék utolsó hogy amíg nem tapasztalod a saját gyerekeden addig ne ítélkezz a másik szülő felett.. mert te mondhatod hogy így meg úgy csinálnád, a te gyereked ilyen megy olyan lesz de ez nem ilyen egyszerű. Nekem pl. anyukám mondta hogy vele is így volt.
2014. jún. 8. 15:19
46/76 A kérdező kommentje:
egyébtként mindenkinek köszönök mindent<3 ma egy jól dekoltált fölsőben voltam és nem r_bancoztak le ENNYI
2014. jún. 8. 21:47
47/76 anonim válasza:
49/76 A kérdező kommentje:
ízléses volt a barátaim szerint:)
2014. jún. 8. 22:56
50/76 anonim válasza:
De... Érted.. 14 éves gyerek minek jár dekoltált felsőben? Eszem megáll. Remélem egyszer összedől az egész média úgy ahogy van és újra egészséges lelkületű gyerekek fognak játszani tizenévesen az udvaron...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!