Miért hiszik azt hogy r_banc vagyok?
Nem értem hogy r_bancoznak le mikor szűz vagyok.. tudtommal így nem lehetek az:DD Mitől lesz akkor valaki r_banc??
Igazából az a legnagyobb problémám hogy megelőz a (hamis) hírem, és mikor városon belül ismerkedek sokan mondják hogy azt hallották hogy én egy r_ibanc vagyok. Persze mikor megismernek akkor rájönnek hogy nem de nekem mégis rossz érzés.. Mit tehetnék? 14/L
Köszönöm a hosszú választ! A belsőmmel biztos nem lehet probléma aki ismer mindenki viccesnek, kedvesnek, megértőnek tart. A külsőm már egy kicsit problémásabb mert hiába öltözök ízlésesen 75Ds mellem van meg ilyesmi fenekem: [link]
szőke hajam.. mindenben kihívóan nézek kb..
egyébként nem nézel ki mindenben kihívóan, én 158cm/49kg, 100 C-s mellű, szöszi vagyok, de ha egy szűk farmer és egy rövidujjú passzos felső van rajtam, nem vagyok tőle labanc.
sajnálom a szüleidet, bár...végülis nem mindenki lánya lesz magamutogató kislabanc, szóval ők is biztosan xar emberek:D
ha nem lenne érthető a miértje:
-leírod h milyen "rossz neked", mert túl jó a külsőd s ezért ribinek néznek
-belinkelsz egy "tumblis" képet, amire mindenki csorgathatja a nyálát (valszeg messze nem nézel ki így, de te hozzá hasonlítod a feneked)
-gondolkozz, ezek után most nem fogsz mégtöbb privit kapni? bráfó, kratulálok, vell dán! mosckos ripanz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!