Szerintetek 13 évesen ciki elveszíteni a szüzességet?
(13 éves lány vagyok,és van egy 25 éves pasi,akibe bele vagyok zúgva).. ő nem mer velem lefeküdni,mert anyáméktól fél,hogy feljelentik...( igaz a szüleim nem is tudják,hogy már megint beszélünk.)
Mit tegyek,hogy lefeküdjön velem? vagy még ne...?
Tudom hogy sok a korkülönbség...de na
tudod hallottam egy igen jó megjegyzést ami lefesti a te helyzeted! bár nem pontosan írom le de kb. ennyit jelent: Egy gyerek akkor lehet igazán szerelmes ha nem a 20 éves playboy fiúk és a szexi bombázók után koslatnak hanem az aki olyantól érez szerelmet aki nála 1-2 évvel idősebb/fiatalabb (amúgy hidd el! majd kinősz belőle! én is így voltam vele...)
üdv.: a korodbeli plátói szerelmes
KaMuKérdés.
HA NEM MEG,HAJRÁ R.B.NC!! XD
A végén úgyis te döntesz, DE!!! gondolj csak bele! Ez a sok válaszoló itt mind jót akar NEKED (még ha oltogatnak is) Gondolkozz el ezen. Az ilyen emberek, mint a te "szerelmed", aki iránt tipikus kislányos rajongást érzel, nálad jóval érettebb lányokat is megfektetnek 1x-2x, aztán észre sem veszed, és már le is léptek...
Te meg később bánod meg igazán, 2-3-4 múlva összejössz egy sráccal, akit tiszta szívből szeretsz. Múlik az idő, sor kerül a szexre. Megtudja, hogy mekkora ribancként viselkedtél, meg hát ő arra számított, hogy vele fogod elveszíteni. Én a helyedben ezt sem kockáztatnám meg. Ha már idáig fajultak a dolgok, hozd őket helyre. Dobd a csávót, keressen magának mást! Beszélj édesanyáddal, de a szopást még neki se említsd (csak ha a pasi erőszakoskodik - ez esetben a legjobb, ha mentek a rendőrségre, csukják csak le). Biztos van 1-2 jó tanácsa.
Ha elég érett vagy, megérted, amit mondtam. Ráér az a 25 éves pasikhoz való vonzódás, ha 20 éves leszel. Koncentrálj a tanulásra, ráér a szerelem a gimiben, a szex meg utána. Remélem, tudtam NEKED segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!