Szerintetek 13 évesen ciki elveszíteni a szüzességet?
(13 éves lány vagyok,és van egy 25 éves pasi,akibe bele vagyok zúgva).. ő nem mer velem lefeküdni,mert anyáméktól fél,hogy feljelentik...( igaz a szüleim nem is tudják,hogy már megint beszélünk.)
Mit tegyek,hogy lefeküdjön velem? vagy még ne...?
Tudom hogy sok a korkülönbség...de na
hát én nem azt mondom hogy tedd meg, mert valószínű, hogy csak megdugni akar, vagy pedig pedofil.. én is hasonló helyzetben vagyok. :( a barátom 18 én pedig 3honap mulva 14 és 1 hónapja vagyunk együtt és már lefeküdtünk. ő azt mondta, hogy mióta velem van nem is fontos neki a szex, és tényleg általában ha találkozunk, elmegyünk ide-oda, kocsikázunk meg hasonlók :D és azt mondta, hogy ha feljelentik az sem érdekli, mert nem fog velem emiatt szakítani. szóval szerintem én nyugodt szívvel elhihetem neki hogy szeret és énis szeretem őt.. :) bár igaz hogy kicsit betegesnek tartják meg tartja magát amiért "aranyos kiscsajokra" bukik : D de már megvan szokva :) szóval.. :)
szerintem akkor feküdj le vele, ha késznek érzed magad rá, ha tényleg SZERELMES vagy belé és nem csak fellángolás, és ha biztos vagy benne hogy ő is szeret és nem csak meg akar b*szni.
szall.. gondolkodj. ügyes legyél
Szánalmas szinte az összes válaszoló!
Hogy a jó büdös fr*ncba lenne hülyeség 13 évesens szexelni????
Annál jobb minél kroábban,hülye álszentek...
Az hogy 25 évessel fekszik le abba nincs baj,de mit jelentsen az hogy 13 évesen nem szabad szexelni?Hogy a jóégbe ne... a törvény meg le van sz*rva,legalább ha a csajnak nem tetszik vmi akkor feljelenti a pasit
Köxx aki jó segítségett adott..aki meg nem és csak roxxra gondolt az menjen a francba. már bocs. ti csak azt hiszitek hogy 18 év után lehet valaki igazából szerelmes. hát lehet hogy kicsi vagyok...és? attol még vannak érzéseim...
és szeretem..csak már nem annyira
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!