Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen nem ciki MÉG...

Hány évesen nem ciki MÉG elveszíteni a szüzességet? Részletek lent

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy itt sokan azt írják, hogy becsülendő, hogy ha valaki nem túl korán. De mi a "felső" határ? Mert én 25 éves lány vagyok, és még szűz. Ennek több oka is van, de most már szinte ez akadályoz a párkeresésben. Lehet esélyem még egy normális kapcsolatra? Mármint ha eddig vártam, biztosan fogok egy ideig, ha megismertem valakit. Ezt a férfiak el tudják fogadni?
2010. júl. 6. 12:55
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
63%
30évesen azért már ciki lenne:)
2010. júl. 6. 12:55
 2/24 anonim ***** válasza:
92%
Égjen, akinek égő. Ne akarj másnak megfelelni.
2010. júl. 6. 12:59
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Te már cikinek érzed, mivel írtál ide, akkor mi is a kérdés?
2010. júl. 6. 13:00
 4/24 anonim ***** válasza:
79%
ahány évesen gondolod, szubjektív!
2010. júl. 6. 13:01
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
gondolom ha szóba jön és beszélni kell róla amiatt ciki, valahogy ki kell mászni belőle
2010. júl. 6. 13:02
 6/24 anonim válasza:
72%

Szia!

Figyelj, azért mert neked még nem jött össze az a "bizonyos" kapcsolat... aki számodra az "igazi" lenne, nem kell attól félned, hogy más vagy mint a többi! Én becsüllek téged, hiszen nem vagy olyan aki 12, 13, 14 évesen tudja már, hogy mi az a Pénisz! Elkeserítő a mai világ! a fiatalok (főleg a lányok) nem tuják stoppolni magukat, buták mert természetesen 12, 13, 14 évesen tapasztalatuk nincs! Hidd el, nem azt kell figyelembe venni, hogy MIKOR veszíted el a szüzességed, hanem, hogy KIVEL meg milyen körülmények között! Üdv. Bella

2010. júl. 6. 13:02
 7/24 anonim ***** válasza:
46%
Nekem volt egy kérdésem, amiben megkérdeztem, hogy mennyi idősen kezd el furcsa lenni, hogy valaki még szűz. 20-at írtak többségében :)
2010. júl. 6. 13:04
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy mindenki saját maga ítélkezik, társadalmi normák,hit,erkölcs alapján.

Tudod, mikor normális valójában elveszíteni? ha úgy érzed, szeretnéd. Más kérdés, hogy ha ez "túl későn vagy korán" történik, mások rögtön hőbörögnek. Normális,átlagos esetben viszont a szexuális vágy jóval a húszas évek előtt jelentkezik - az "erkölcsös elfojtás" szép dolog, a gond az hogy a kereszténységnek semmi köze nincs a biológiához és észérvekhez. Ettől függetlenül mindenki maga dönt saját nemi életéről, másokat elítélni viszont a sajátjukért ostoba dolog.

A normálistól való eltérés nem beteges, csak a buták szemében. Ha úgy érzed, eddig kellett várnod, semmi gond - keress egy fiút aki tolerálja, és fedezzétek fel egymás testét és lelkét. Kevesen vannak viszont, akik tolerálják a helyzeted, pont azért mert a legtöbbjük már tizenéves éveik végén felfedezték annyira a szexualitást (és ez teljesen rendjén van), hogy az szükségletükké vált és ezért később, húszas éveiknek már inkább arra vágynak, hogy harmonikus, átlagos szexuális életük legyen ami nehéz egy "tanítvánnyal" aki ráadásul még vonakodik is, mert "várni akar" - egy egészséges férfiember egy darabig tud várni, aztán betelik a pohár és annyi.

Ettől függetlenül vannak fiúk akik szintén szüzek még ilyen korban, vagy nem zavarja őket egy szűz lány - csak kevesen vannak. Jó keresést:)

2010. júl. 6. 13:09
 9/24 anonim ***** válasza:
96%
Én 20 vagyok és még szűz. Úgy tűnik, hogy a közeljövőben biztos nem lesz párkapcsolatom, de nem zavartatom magam.
2010. júl. 6. 13:15
 10/24 anonim ***** válasza:
53%
Én 21 vagyok és szűz. Nem mintha nem lett volna alkalmam bepasizni, de mikor már ott a fiú hogy összejöjjünk, akkor megijedtem :D És utólag megbántam 2 fiúnál is, hogy miért vagyok ilyen be**ari...Mai napig sokszor eszembe jutnak, hogy mi lett volna HA. Én igazság szerint cikinek tartom, hogy szűz vagyok még, és valószínűleg az is maradok egy darabig + másoknak ennyi idősen már gyereke van...
2010. júl. 6. 13:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!