Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen nem ciki MÉG...

Hány évesen nem ciki MÉG elveszíteni a szüzességet? Részletek lent

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy itt sokan azt írják, hogy becsülendő, hogy ha valaki nem túl korán. De mi a "felső" határ? Mert én 25 éves lány vagyok, és még szűz. Ennek több oka is van, de most már szinte ez akadályoz a párkeresésben. Lehet esélyem még egy normális kapcsolatra? Mármint ha eddig vártam, biztosan fogok egy ideig, ha megismertem valakit. Ezt a férfiak el tudják fogadni?
2010. júl. 6. 12:55
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Off: Nem kötekedésből mondom, de ha névtelen szeretél maradni, akkor talán ki kéne kapcsolni azt a funkciót, hogy megjelenjen a neved a kérdéseidnél/válaszaidnál. Az adatmódosításnál megteheted. Ha megjeleníted a neved, számíthatnál rá, hogy bárki rá tud keresni.
2010. júl. 6. 19:38
 22/24 anonim ***** válasza:
90%

Én három hónap múlva 25 leszek, és szűz vagyok. :)

24/F

2010. júl. 6. 20:43
 23/24 anonim ***** válasza:
73%
Szerintem azzal, aki 25évesen is szűz komoly gubanc van. Vagy nem nagyon talált senkit aki akarná vele, vagy irreális elképzelései vannak erről az egész szüzesség dolgoról.
2010. júl. 7. 01:39
 24/24 anonim ***** válasza:
94%

Maga a szüzesség egyáltalán nem ciki. Még akkor sem, ha 100 évesen vagy az. De azért nem ártana keresni valakit, akivel tényleg akarod és nagyon szereted.

21/f(szűz)

2010. aug. 8. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!