Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Hány évesen nem ciki MÉG...

Hány évesen nem ciki MÉG elveszíteni a szüzességet? Részletek lent

Figyelt kérdés
Ezt úgy értem, hogy itt sokan azt írják, hogy becsülendő, hogy ha valaki nem túl korán. De mi a "felső" határ? Mert én 25 éves lány vagyok, és még szűz. Ennek több oka is van, de most már szinte ez akadályoz a párkeresésben. Lehet esélyem még egy normális kapcsolatra? Mármint ha eddig vártam, biztosan fogok egy ideig, ha megismertem valakit. Ezt a férfiak el tudják fogadni?
2010. júl. 6. 12:55
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális pasinak nem hátrány, hogy még szűz vagy. Simán lehet esélyed, hogy találkozz egy ilyennel.
2010. júl. 6. 13:21
 12/24 anonim ***** válasza:
Ha ezeken a képeken te vagy, akkor idióta az a srác, aki azért hagy ott, mert szűz vagy :) Szimpatikus vagy.
2010. júl. 6. 13:42
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Figyeljetek!!akárki akármilyen kamu dumával jön... Ha valaki 25 évesen szűz, azért a legtöbb ember felrántja rá a szemöldökét!! És sokan úgy gondolnak rá, h jajj szegény, de ciki neki!! Mert igenis ciki...nekem az lenne..!!Pedig nem ez kéne h legyen a normális...csak..ugye a társadalmi nyomás..

A párodnak nem lesz zavaró az biztos!! Lesznek olyan pasik, akiknek ez még vonzó dolog is, de lesznek olyanok, akik gázosnak fogják találni!

A lényeg, hogy ne foglalkozz ezzel...Azzal feküdj le, akit szeretsz és akinek szeretnéd odaadni a szüzességed!! Csak ez a legfontosabb!!

Üdv 25/L

2010. júl. 6. 13:43
 14/24 anonim ***** válasza:
48%

A férfiak egy 25 éves nőnél már abszolút nem tartják értéknek a szüzességet. (15 éves lánynál még valamennyire.) Nem zavarja őket amúgy.

Ha összejössz egy nálad idősebb férfivel, az max. egy hónapot hajlandó várni, de talán csak egy hetet. Már nem tulajdonít különösebb jelentőséget a szexnek mondjuk egy 30 éves ember. Erre a korra megtanulják, hogy nem olyan nagy dolog a szex, mint ahogy azt a 16 éves lányoknak előadják.

Úgy látom, neked egyre nagyobb gondot jelent a szüzesség, ezért szerintem a legelső pasinak tarts oda, akiről úgy gondolod, hogy nem akar rád akaszkodni, aztán a következővel már nyugodtan, egyenrangú félként tudsz "tárgyalni".

Bocs a fogalmazásért, de ha ez neked gond, akkor mielőbb meg kell oldani, mert komoly lelki probléma lehet belőle, és a végén még 50 évesen is idegesíteni fog, hogy szűz vagy.

13.34, jó vagy! :)

2010. júl. 6. 13:53
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Kiegészítés:

Természetesen lehet esélyed normális kapcsolatra, ez nem függ össze a szüzességgel. Kivéve, ha ebből ügyet csinálsz, és emiatt nem mész bele egy kapcsolatba.

2010. júl. 6. 13:57
 16/24 anonim válasza:
100%
Lehet nem ő van a képen, de akkor is szerinted milyen lehet, hogy feltesz egy kérdést, és máris ott a képe az egyik kommentben...?! Menj el magánnyomozónak, ha ilyenekkel töltöd a szabadidőd:S Nem hiszem hogy pont erre vágyott szegény.:(
2010. júl. 6. 14:21
 17/24 anonim ***** válasza:
53%

hat szerintem 18-20 eves korig volna a normalis marmint akkor jo ha mar megvolt utana mar szerintem mar nehezen talalnal pasit magadnak...

en pld ha megismerkednek egy 25 eves csajjal es azt mondana h meg szuz nem probalkoznek vele mert oda is kellene egy fel ev legalabb mig lefekszik:))

18/f

2010. júl. 6. 14:34
 18/24 anonim ***** válasza:
67%
figyelj jól tetted hogy nem lett belőled 13évesen 2 ft-s k*va, és szerintem itt az ideje hogy megtedd amit tenni kell egy rá érdemes pasival, mert ha eddig halogattad akkor a számodra legmegfelelőbb partnert válazd.bár ha eddig vártál akkor megtarthatnád házasságig... én ezt tenném:)
2010. júl. 6. 15:16
 19/24 anonim ***** válasza:
70%

diq hazassagig:)) IQ bajnok=)) hahahahaha

normalis ember mar nem var hazassagig csak aki a regi hagyomanyokat koveti.... manapsag mar a katolikus papok se szuzek... NE hogy varj mar hazassagig

2010. júl. 6. 15:55
 20/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Egyet is értek néhánnyal. Egyébként aki feltette a képet, üzenem, hogy nem igazán esett jól, hogy így nyilvánosan feltette. Vannak úgy tudom személyiségi jogok, és úgy éreztem, ez az az oldal, ahol névtelenül bármilyen kérdést feltehet az ember, de úgy látom, hogy ez nem igaz. A normálisabbaknak köszönöm!
2010. júl. 6. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!