Hány évesen nem ciki MÉG elveszíteni a szüzességet? Részletek lent
Figyeljetek!!akárki akármilyen kamu dumával jön... Ha valaki 25 évesen szűz, azért a legtöbb ember felrántja rá a szemöldökét!! És sokan úgy gondolnak rá, h jajj szegény, de ciki neki!! Mert igenis ciki...nekem az lenne..!!Pedig nem ez kéne h legyen a normális...csak..ugye a társadalmi nyomás..
A párodnak nem lesz zavaró az biztos!! Lesznek olyan pasik, akiknek ez még vonzó dolog is, de lesznek olyanok, akik gázosnak fogják találni!
A lényeg, hogy ne foglalkozz ezzel...Azzal feküdj le, akit szeretsz és akinek szeretnéd odaadni a szüzességed!! Csak ez a legfontosabb!!
Üdv 25/L
A férfiak egy 25 éves nőnél már abszolút nem tartják értéknek a szüzességet. (15 éves lánynál még valamennyire.) Nem zavarja őket amúgy.
Ha összejössz egy nálad idősebb férfivel, az max. egy hónapot hajlandó várni, de talán csak egy hetet. Már nem tulajdonít különösebb jelentőséget a szexnek mondjuk egy 30 éves ember. Erre a korra megtanulják, hogy nem olyan nagy dolog a szex, mint ahogy azt a 16 éves lányoknak előadják.
Úgy látom, neked egyre nagyobb gondot jelent a szüzesség, ezért szerintem a legelső pasinak tarts oda, akiről úgy gondolod, hogy nem akar rád akaszkodni, aztán a következővel már nyugodtan, egyenrangú félként tudsz "tárgyalni".
Bocs a fogalmazásért, de ha ez neked gond, akkor mielőbb meg kell oldani, mert komoly lelki probléma lehet belőle, és a végén még 50 évesen is idegesíteni fog, hogy szűz vagy.
13.34, jó vagy! :)
Kiegészítés:
Természetesen lehet esélyed normális kapcsolatra, ez nem függ össze a szüzességgel. Kivéve, ha ebből ügyet csinálsz, és emiatt nem mész bele egy kapcsolatba.
hat szerintem 18-20 eves korig volna a normalis marmint akkor jo ha mar megvolt utana mar szerintem mar nehezen talalnal pasit magadnak...
en pld ha megismerkednek egy 25 eves csajjal es azt mondana h meg szuz nem probalkoznek vele mert oda is kellene egy fel ev legalabb mig lefekszik:))
18/f
diq hazassagig:)) IQ bajnok=)) hahahahaha
normalis ember mar nem var hazassagig csak aki a regi hagyomanyokat koveti.... manapsag mar a katolikus papok se szuzek... NE hogy varj mar hazassagig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!