Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 20 évesen, teljesen esélytelen...

20 évesen, teljesen esélytelenül egy kapcsolatra mit lehet tenni?

Figyelt kérdés

Sosem volt még barátnőm, de nagyon szeretném már. Az a helyzet hogy egyre inkább kívánom a szexet, annyira jó lehet, és nagyon elviselhetetlen már ez az egész :/

A gond csak az, hogy nem akarok belemenni ilyen kalandokba, én rendes kapcsolatot szeretnék. Arra viszont az esélyem 0, szinte semmilyen lányt nem érdeklek, pedig nem nézek ki rosszul (persze jól sem, de mondjuk úgy hogy ez nem lenne akadály).

Nem tudom már mit kéne tennem, egyszerűen beleőrülök :/

Azt sem tudom igazából hogy erre milyen választ lehetne adni... szóval elnézést ha feleslegesen húzom az idejét annak aki ezt elolvasta.

2014. febr. 22. 23:46
1 2 3 4 5
 41/43 anonim válasza:

Szerintem ez nem veszett ügy.. Majd találsz egy lányt és tök jól ellesztek! Az en barátomnak se volt még komolyabb kapcsolta és most meg teljesen jól megvagyunk!szeretjük egymást és kerek a világ!

Járj el ide oda és ismerkedj add magadat és ne félj oda menni a lanyokhoz! A legrosszabb dolog ami történhet az az h elutasít...ak is meg marad egy csomó másik lány.. Sok szerencsét!

2014. febr. 23. 15:45
 42/43 anonim ***** válasza:

"szóval elnézést ha feleslegesen húzom az idejét annak aki ezt elolvasta."

Na, itt van az eb elhantolva!

2014. febr. 23. 17:35
 43/43 anonim válasza:
ha az arcod átlagos, járj edzőterembe minden lány álma egy izmos pasi. legyen önbizalmad ez nagyon fontos!!!! senki nem akar egy személyiségileg 0-val járni. sok sikert!
2014. márc. 15. 17:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!