20 évesen, teljesen esélytelenül egy kapcsolatra mit
lehet tenni?
Figyelt kérdés
Sosem volt még barátnőm, de nagyon szeretném már. Az a helyzet hogy egyre inkább kívánom a szexet, annyira jó lehet, és nagyon elviselhetetlen már ez az egész :/
A gond csak az, hogy nem akarok belemenni ilyen kalandokba, én rendes kapcsolatot szeretnék. Arra viszont az esélyem 0, szinte semmilyen lányt nem érdeklek, pedig nem nézek ki rosszul (persze jól sem, de mondjuk úgy hogy ez nem lenne akadály).
Nem tudom már mit kéne tennem, egyszerűen beleőrülök :/
Azt sem tudom igazából hogy erre milyen választ lehetne adni... szóval elnézést ha feleslegesen húzom az idejét annak aki ezt elolvasta.
Jó ha így állsz hozzá, akkor az a tanácsom, hogy ne is tégy semmit, ülj egész nap otthon, és épülj le... Remélem érted az iróniát. Komolyan mi kell nektek? Senki nem fog eléd ugrani hogy jajj szeretlek, légy a férjem! Neked kell magadból férfit faragnod!
2014. febr. 22. 23:54
12/43 A kérdező kommentje:
Ismerkedem folyamatosan, nem ölbe tett kézzel ülök. De egyikből sincs soha semmi
2014. febr. 22. 23:55
13/43 anonim válasza:
Akkor elárulok egy titkot: amikor egy lány azt mondja, hogy rendes pasi kell neki, akkor azt nem a viselkedésére és a jellemére érti, hanem a megjelenésére és a szexuális vonzerejére. Szegény srácok meg azt hiszik, hogy a normális szó őket jelöli, pedig közel sem.
2014. febr. 22. 23:55
14/43 A kérdező kommentje:
A lányok folyton mondogatják hogy jaj, miért csalnak meg minket a fiúk, meg csak játszanak velünk stb.
Én soha nem lennék erre képes. De engem (és szerintem még sok hozzám hasonló fiút) meg leszarnak.
Tehát a lányok azok, akik nem a normális fiúkat keresik, hanem az alfahímeket, aztán meg riányálnak hogy jaj miért ilyen hűtlen stb.
Ki érti már ezt komolyan?
Tisztelet a kivételnek persze. Vannak normális lányok, igen. De ők mind komoly kapcsolatban vannak :(
2014. febr. 22. 23:58
15/43 Noydra válasza:
Magát mindenki normálisnak tartja, mégis sok a nem normális.
Remélem érted...
2014. febr. 22. 23:59
16/43 anonim válasza:
Van motivációd az életben? Terveid? A nőkön kívül! Azt mondod, senkit nem érdekelsz. Vajon miért? Van érdeklődési köröd, tevékenységek amik fontosak neked? Miért élsz? Vannak önálló gondolataid, eszméid? Vagy csak a rinya? Ilyen férfi miért kelljen? Bocsáss meg, de ha ezen depressziózol, hogy magányos vagy, és nincs semmi más benned, persze hogy nem leszel érdekes. Normális vagy? Hm.. hát ahhoz szerintem az életcélok, értékelhető világnézet és életmód is hozzátartozik. Ha ez megvan, és figyelmes, kommunikatív és igényes vagy, akkor lesz barátnőd.
2014. febr. 22. 23:59
17/43 anonim válasza:
Rajtam látszik hogy akarok valakit ,meg észre lehet venni és ez nem túl vonzó , a másik meg amikor azon látszik akivel találkozgatsz , hogy jaj csak legyen már valkim stilus . Szóval nem tudom ,hogy viselkedsz ,de nem jó ha nagyon látszik ,hogy akarod a dolgot .
2014. febr. 23. 00:02
18/43 anonim válasza:
Szedd össze magad és mássz ki az önsajnálatból! Irány sportolni, egészséges életmódot folytatni, és már attól jobban fogod érezni magam, nekem is így sikerült több önbizalmat nyerni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!